«Не дивися вгору, а дивися в дзеркало», − урок про лідерство від Адріана Сливоцького

17 Гру 2013

У Львівській бізнес-школі УКУ вдруге стартувала навчальна програма «Мистецтво перемоги» від  одного з найвизначніших фахівців сучасного менеджменту Адріана Сливоцького. 

Курс розпочався із шести дводенних лекцій (12-13 грудня) від Адріана Сливоцького про міграцію цінностей, побудову бізнес-моделі, світ чотирьох індустрій, формування попиту, етичні засади у спільнотах лідерів.

Курс «Мистецтво перемоги» унікальний з точки зору методології і наповнення. Після двох днів безпосередньої роботи, учасники переходять до дистанційного тримісячного навчання, виконуючи завдання та опрацьовуючи рекомендовану літературу від автора курсу. Наприкінці навчання вони матимуть можливість підбити підсумки (follow-up) з Адріаном Сливоцьким.

Під час лекцій Адріан Сливоцький закликав управлінські команди та учасників думати маштабно. Він навів приклади найвизначніших досягнень та помилок у бізнесі, а також наголосив на важливості розуміння того, куди мігрують цінності, для того щоб захистити свій бізнес: «У світі, що стрімко змінюється, потрібно встигнути змінювати свій бізнес також», − вважає експерт.  

Бізнес-мислитель у LvBS також прочитав курс лекцій про етичне лідерство та спільноту лідерів. Учасники розглянули приклади найкращих бізнес-лідерів, які стали також і моральними провідниками: «Лідер має не дивися вгору, а дивися в дзеркало»,  – підсумував Адріан Сливоцький.

Львівська бізнес-школа УКУ та Адріан Сливоцький щиро сподіваються, що саме учасники навчального курсу зможуть консолідуватися для створення в Україні спільноти лідерів, які стануть моральними провідниками суспільства.

{album_43}