Керівники малого бізнесу закінчили навчання на 5-ти модульній програмі LvBS

3 Бер 2015

Закінчилась навчальна програма «Ефективне управління малим бізнесом». Впродовж двох днів останнього модуля учасники вивчали правові аспекти ведення бізнесу та особливості співпраці з банками.

Андрій Гринчук, керуючий партнер юридичної фірми «Гринчук та партнери», розглядав основи трудового права, міжнародного структурування і розповів про торгові марки.

Другий навчальний день учасники розпочали із вивчення банківських договорів з Андрієм Гринчуком. Тарас Хома, викладач з фінансів LvBS, член наглядової ради банку «Львів», продовжив навчальний курс із лекції про аспекти роботи бізнесу з банками. Фінансист також поділився власним багаторічним досвідом роботи у банківській сфері.

Після маркетингового модуля в січні, впродовж місяця учасники працювали над кейсами по комунікаційній стратегії для «Таємної аптеки». На цьому модулі п’ять груп представляли розв’язки кейсу для представників компанії та викладачеві з маркетингу Наталії Обозненко. Додамо, що проект «Таємна аптека» став дипломною роботою випускника Key Executive MBAОлега Никулишина, який схвально відгукнувся про напрацювання учасників програми «Ефективне управління малим бізнесом».

На закінчення курсу Софія Опацька, декан Львівської бізнес-школи, провела підсумкове заняття, на якому учасники розповіли про власні управлінські висновки після 5-ти модульного навчання. Тепер зі здобутим багажем знань, інструментів та контактів на учасників чекає важка робота у власних компаніях, у чому Львівська бізнес-школа бажає усім успіхів! 

Додамо, що програма «Ефективне управління малим бізнесом» спеціально розроблена під потреби, що виникають протягом всіх життєвих циклів малих компаній: від заснування чи придбання до зростання чи продажу бізнесу. Отримані на програмі знання допоможуть керівникам малого бізнесу уникнути поширених помилок та створити міцну основу для досягнення стійкого фінансового успіху на всіх стадіях життєвого циклу.

Новий старт програми – жовтень 2015 року.