Компанії підсумували місяць навчання на програмі “Управління проектами”

9 Кві 2015

4 управлінські команди успішно навчились управлінню проектами. Компанії «Троттола», «Медіа Сервіс», «Romexsoft» та «Адамас» розпочали навчання із дводенного семінару Сергія Гвоздьова на початку березня та завершили 2-го квітня.

В перший день команди розглянули основи розробки та планування проектів, вивчали життєвий цикл проекту та процес управління проектами. Також на семінарі розглянули системи управління ризиками проектів, оцінку навантаження та вирівнювання і управління виконанням.

Прийшовши навчатись на цю програму, кожна із команд вже почала або запланувала проекти у своїх компаніях. Тому після двох днів семінару, команди почали працювати над власними проектами разом із Сергієм Гвоздьовим. Після місяця консультацій та співпраці із викладачем команди знову зібрались в Львівській бізнес-школі, щоб проаналізувати власну роботу, помилки та успіхи у впровадженні проектів.

Сергій Гвоздьов дав чимало рекомендацій учасникам для успішного управління проектами, зокрема «неважливо вчасно закінчувати кожну окрему роботу проекту, важливо своєчасно виконати проекти».

Бажаємо учасникам вчасно завершити заплановані справи та майбутніх надихаючих проектів!