LvBS оголошує конкурс на дві стипендії на програму MA in HR and Organization Development

14 Вер 2020

Львівська бізнес-школа УКУ та випускники програми Key Executive MBA 2020 надають дві стипендії по 25 тис. грн на навчання на програмі MA in Human Resources and Organization Development.

Під час кризи та фінансових втрат, роль HR’а в компаніях набуває особливої ваги – бути партнером і допомагати керівникам ефективно управляти командами та бізнесом,  створювати нові моделі управління та долучатись до прийняття стратегічних рішень.  

Саме тому цьогорічні випускники програми Key Executive MBA разом з LvBS вирішили підтримати HR’ів, які працюють у сферах* охорони здоров’я, освіти, армії,  державного сектору, залучені до впровадження реформ, чи з громадського сектору тощо.  Цей критерій буде перевагою в здобутті стипендії. 

Загалом на основі критеріїв, поданих нижче, ми оберемо двох кандидатів, які зможуть навчатися на програмі за нижчою вартістю! Отож, якщо ви:

  • маєте управлінський досвід роботи у сфері управління персоналом не менше 2-х років;
  • відповідальні або керуєте усім HR-напрямком або однієї з підфункцій в межах компанії/організації
  • представляєте одну зі сфер, вказані вище* чи громадський сектор
  • маєте ступінь бакалавра у будь-якій галузі;
  • рівень англійської Intermediate або вище;

Що для цього потрібно зробити? 

  1. написати мотиваційний лист до 3 тис. знаків, або записати відеозвернення до 3 хв, де коротко розповісти про себе та організацію у якій працюєте; з якими професійними викликами зіштовхуєтесь і як навчання на програмі допоможе вам у їхньому вирішенні? Надіслати це есе/відеозапис на скриньку kkukhtiak@lvbs.com.ua з темою листа LvBS: Мотивація навчатися на програмі MA in HR and OD. 
  2. зареєструватися на програму за посиланням.
  3. пройти співбесіду із запрошеними експертами.

Можливість подати аплікацію на отримання стипендії дійсна до 25 вересня (включно).  

Рішення про надання стипендії буде прийнято експертною комісією до 30 вересня (включно).

MA in Human Resources and Organization Development (Управління персоналом та організаційний розвиток) – розроблена спеціально для тих HR-фахівців, що прагнуть структурувати власний досвід, здобути HR і бізнес-експертизу міжнародного рівня та розвинути професійні компетенції майбутнього. Випускники програми активно зростають і стають бізнес-партнерами компаній.