LvBS стала членом міжнародної Асоціації BMDA

24 Лип 2013

Львівська бізнес-школа УКУ стала членом асоціації «Baltic Management Development Association». Таким чином LvBS приєдналась до глобальної мережі освітніх інституцій.

Baltic Management Development Association (BMDA) створена у 2002 році за підтримки університетів, бізнес-шкіл, викладачів та бізнесменів країн Балтики. BMDA реалізувала ідею формування регіональної мережі для підвищення кваліфікації керівних кадрів бізнес-шкіл.

«Для наших клієнтів – це ще один сигнал, що LvBS прагне бути кращою і більш міжнародною, – коментує керівник Львівської бізнес-школи Софія Опацька. – BMDA є дуже дієвою організацією. Ми знайомі з багатьма членами асоціації вже тривалий час і знаємо, що можемо активно навчатись один в одного. Так як бізнес потребує майданчиків для розвитку та навчання своїх працівників, так само і бізнес-школи потребують майданчиків для  розвитку свого персоналу (управлінського, викладацького) і BMDA стане для нас ще одним таким місцем розвитку нашої мережі».

«Об’єднання Сходу та Заходу», – стало основним гаслом BMDA. Ставши віртуальним мостом між бізнес-школами Сходу і Заходу, враховуючи високоякісний підхід у співпраці з різними структурами, BMDA надає унікальну можливість для всіх учасників поділитися досвідом трансформації, швидкого зростання та управління організацій.

Від початку діяльності Асоціація почала впроваджувати якісну програму для підвищення кваліфікації керівних кадрів у Балтійському регіоні та за його межами, тим самим сприяючи дослідженням, пропонуючи освітні послуги та мережеві можливості для інститутів підвищення кваліфікації і комерційних підприємств.

На сьогодні BMDA об’єднує більше ніж 65 членів з 23 країн – Австрії, Бельгії, Хорватії, Данії, Естонії, Фінляндії, Франції, Грузії, Німеччини, Італії, Латвії, Литви, Нідерландів, Малайзії, Норвегії, Польщі, Росії, Словенії, Швеції, Великобританії, України, Республіки Казахстан та США.