LvBS та УКУ презентують дослідження про взаємодію бізнесу та НДО Сходу

26 Лют 2018

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) та кафедра соціології УКУ презентуватимуть дослідження «Стан та перспективи співпраці між бізнесом та НДО в Донецькій та Луганській областях».

Презентація відбудеться в рамках конференції «East Growth: Бізнес і громадськість ефективне партнерство», яку LvBS організовує спільно із Форумом НДО в Україні за підтримки Посольства Великої Британії, 3 березня у Краматорську.

Основною метою цього дослідження є вивчення особливостей міжсекторальної співпраці громадських організацій та бізнесу в Донецькій та Луганській областях. Опрацьовано дані від 50 представників малого та середнього бізнесу, а також 50 представників громадського сектору регіону. Результати опитування представлять двоє професорів кафедри соціології УКУ – Оксана Міхеєва та Віктор Сусак.

Також відбудеться ряд панельних дискусій про те, як у надскладних умовах війни та кризи не залишатись осторонь проблем бізнесу та громадського сектору східного регіону України та спільно збудувати шлях до конструктивної співпраці й розвитку місцевих громад.

Серед спікерів: Євген Глібовицький, громадський діяч; Ярина Бойчук, CEO Львівської бізнес-школи УКУ; Олександр Ярема, заступник Міністра молоді та спорту України; Ігор Стокоз, заступник голови Донецької ОДА; Наталя Церклевич, Ukraine NGO Forum; Роман Зінченко, засновник Greencubator; Наталя Григор’єва, CEO ТМ «Злачно»; Ігор Семиволос, Директор Центру близькосхідних досліджень; Ярина Мельник, операційний керівник платформи «Тепле місто»; Ярополк Тимків, Ukraine Confidence Building Initiative; Валерія Бєлавкіна, Caritas Ukraine та інші.

Участь у конференції безкоштовна за умови попередньої реєстрації: https://goo.gl/hmoSuw.