LvBS у Празі: Як українська бізнес-спільнота в Чехії вчилася визначати спільні цілі

7 Гру 2018

LifeLong Learning підхід не знає кордонів, особливо, якщо його зміцнює причетність до спільноти Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS). Про те, як під час навчання з викладачем LvBS Сергієм Потаповим, учасники Українського бізнес-клубу у Чеській Республіці визначали спільні цілі, планувати та успішно реалізовувати проекти, читайте далі.

Учасниця програми Key Executive MBA LvBS  Людмила Дідух уже багато років живе і працює у Празі (Чехія), де керує бізнесом та паралельно вкладає сили у розвиток Українського бізнес-клубу у Чеській Республіці. На запрошення Людмили викладач LvBS Сергій Потапов провів курс із проектного менеджменту для бізнес-спільноти українців у Празі.

Praga

На жаль, на сьогодні бізнес-спільнота українців у Чехії дещо розпорошена. Саме тому тут створили та розвивають Український бізнес-клуб, аби об’єднуватися довкола спільних ідей та цінностей, розвивати нові навики та реалізовувати ще більше успішних бізнес-проектів. А для підсилення всього цього, звісно, необхідне безперервне навчання.  «Я, як учасниця програми Key Executive MBA Львівської бізнес-школи УКУ, переконана, що навчальні програми дозволять розширити горизонти та вдосконалити управлінські навички, а також дізнатися про нові, цікаві інструменти, необхідні для успішного ведення бізнесу. До нашого курсу від LvBS у Празі приєдналися й керівники та менеджери інших компаній, які також працюють у Чехії і, які розуміють цінність та переваги навчання», – пояснює підприємець Людмила Дідух.

Дізнатися більше про програму для власників бізнесу Key Executive MBA 

За її словами, саме Львівська бізнес-школа УКУ пропонує програми для бізнесу, яка ґрунтуються на поєднанні моральних цінностей Українського Католицького Університету та міжнародних бізнес-засад. УКУ ставить перед собою амбітні завдання – виховати нове покоління професійно вишколених, запалених християнською любов’ю до людини та відповідальних перед суспільством лідерів.

Pr2

«Зрозуміло, що конкурентоспроможність на національному та міжнародному рівнях немислима без достатньої кількості добре освічених людей – як у сфері підприємництва, так і в інших сферах. Лише справді широка вибірка людей із належним рівнем освіти може забезпечити формування класу компетентних підприємців. Тому, Український бізнес-клуб у Чеській Республіці підтримує навчальні програми Львівської бізнес-школи УКУ, які спрямовані на формування релевантних професійних якостей», – додає Людмила.

Про корпоративні програми LvBS 

Загалом Український бізнес-клуб у Чеській Республіці має на меті об’єднати українську бізнес-спільноту за допомогою навчання та дати не просто нові навички та ідеї, а й запропонувати інформаційну підтримку, консультації та можливість стати частинкою спільноти, принципами якої є відкритість, взаємна довіра, чесність та повага, співпраця, а не конкуренція, економічний патріотизм і прагматизм.

Pr3

Курс Сергія Потапова був корисним для усіх учасників. Кожен з присутніх має перелік проектів в своєму бізнесі, і отримані знання дають можливість застосування нових інструментів на етапі планування і реалізації цих проектів. «Ми навчились чітко визначати цілі, проміжні задачі, критерії успіху, розкладати ризики і визначатись в часі. Дуже важливим є те, що спробували працювати в реальних командах, і надалі ми можемо спільно продовжити конкретний проект, та взятись за будь-який інший з командою однодумців», – говорять учасники курсу.

 Pr4