Одна з найкращих HR-директорів України зустрілась зі Спільнотою LvBS

22 Лис 2013

У Львівській бізнес-школі УКУ відбулась зустріч Спільноти LvBS із одним з найкращих HR-директорів України Оксаною Семенюк. 20 листопада учасники Спільноти говорили з Оксаною як перейти від системної компанії до компанії з елементами старт-апу в організаційній культурі.

Оксана Семенюк є HR-директором Mondelēz International в Україні, Білорусі, Молдові, країнах Закавказзя та центральної Азії. Mondelēz International – це одна з найбільших харчових компаній у світі, яка тепер перебуває у процесі ребрендингу і великих змін.

HR-експерт розповіла членам Спільноти про культуру та цінності компанії, у якій працює: «Найважливішим у компанії є визначена система цінностей. Якщо ви не скажете, у що вірите як організація, то працівникам, партнерам буде дуже важко з вами працювати».  Вона також поділилися власними секретами – як їй вдається надихати працівників,  та які нефінансові інструменти можна використовувати для мотивації.

Mondelēz International вдається досягнути активної залученості персоналу на рівні 60%, що є дуже високим показником. Оксана Семенюк поділилася зі Спільнотою LvBS практичними інструментами як досягтитаких результатів у своїх компаніях.

«У той час, як багато компаній ускладнюють процеси, Mondelēz International намагається їх спростити, а це часом буває важче. Однак саме у спрощенні полягає мистецтво», – підсумувала керівник LvBS Софія Опацька.

{album_42}