Про фінанси та бізнес-аналітику на модулі програми «Менеджмент для лідерів»

28 Тра 2015

21-23 травня у Львівській бізнес-школі відбувся другий навчальний модуль програми «Менеджмент для лідерів». Викладачі – Михайло Сало та Ярослав Притула розповіли учасникам про основи фінансів та бізнес-аналітики.

Фінансовий директор Львівської бізнес-школи Михайло Сало розповів учасникам про основні фінансові показники, на які потрібно звертати увагу при прийнятті бізнес-рішень. Учасники програми розглянули важливі аспекти, які треба розуміти і враховувати для забезпечення фінансового зростання бізнесу. Для цього також важливо правильно аналізувати інформацію, тому Ярослав Притула, керівник програми комп’ютерних наук в УКУ, розповів учасникам про бізнес-аналітику, фінансові ризики, теорію ігор для розуміння та аналізу інформації.

У рамках модуля управлінці відвідали два надихаючі сніданки, перед початком занять. На першому сніданку Андрій Павлів, керівник компанії N-ix поділився власним управлінським досвідом та думками про фінансово-технологічні інновації. На другому сніданку учасники дискутували про банківський сектор та економіку України з головою правління Кредобанку Дмитром Крепаком.

Дякуємо викладачам, доповідачам та учасникам, за насичений та конструктивний модуль.

18-20 червня запрошуємо Вас долучитися до модуля програми «Менеджмент для лідерів» – «Управління змінами та проектами».