Реєструйтесь на магістерські програми Бізнес-школи УКУ за ранньою вартістю!

27 Бер 2024

До 29 травня на всі п’ять магістерських програм Бізнес-школи УКУ діє ціна ранньої реєстрації. Що потрібно зробити, аби закріпити за собою ранню вартість?

Вступ 2024, Вступ до Бізнес-школи УКУ, магістерські програми, рання реєстрація, рання вартість, Бізнес-освіта

  • Скористатися вартістю ранньої реєстрації може обмежена кількість учасників.
  • Ціна ранньої реєстрації закріплюється за вступниками за умови: ранньої реєстрації на сайті lvbs.com.ua та проходження ознайомчої зустрічі з менеджером програми до 29 травня, успішного проходження вступних випробувань та потрапляння в ТОП-5 вступників за рейтинговими списками результатів вступу.
  • Знижка, передбачена умовами ранньої реєстрації, не сумується з іншими знижками.Більше інформації про ВСТУП 2024 до Бізнес-школи УКУ
Розповідаємо вам про 5 магістерських програм Бізнес-школи УКУ:
Key Executive MBA «Мистецтво творення бізнесу» – це програма для власників та топ-менеджерів (c-level) бізнесу. Асиметричні рішення, нестандартні стратегії, глобальні проєкти – все це завдяки навчанню на цій програмі. Це навчання для власників та топ-менеджерів (С-level) українських компаній, які хочуть масштабувати бізнес в Україні та на міжнародних ринках. Мають мандат на прийняття стратегічних рішень в бізнесі, який працює більше, ніж 5 років на ринку. Тих, хто прагне стратегувати на 10 років, а не на 10 місяців.

MSc in Managing Impact-Driven Organizations – нова програма з організаційного розвитку магістерського рівня в Україні. Для людей, які прагнуть системно управляти бізнесом, забезпечуючи його стійкий розвиток в довготривалій перспективі, враховуючи позитивний вплив на суспільство та середовище.M anaging of Impact-Driven Organizations (MIDO) — унікальна програма, покликана забезпечити глибоке розуміння управління в організаціях та розбудову їх стійкості. В основі MIDO — концепція організаційного розвитку на засадах стійкості та застосування холістичного підходу до управління компаніями.

MSc in Technology Management – перша програма магістерського рівня в Україні, яка надає бізнес-освіту в сфері технологій. Програма розроблена для управлінців та топ-менеджерів технологічних компаній. Її завдання – підсилити їхні управлінські компетенцію на додачу до вже існуючої технічної компетенції, допомогти краще розуміти потреби іноземних замовників, розвинути візіонерський підхід до ведення бізнесу та відшліфувати управлінські та лідерські навички.

MSc in Innovations and Entrepreneurship – єдина та унікальна програма магістерського рівня в Україні, для людей, які засновують свої підприємства та приймають стратегічні рішення. Ця програма дає системні знання та навички для управління та вдосконалення власного бізнесу в будь-якій сфері.
Ця програма розрахована для підприємців, фокусом яких є пошук виграшних бізнес-моделей, структурування власних компаній, вдосконалення та побудова процесу створення інновацій в різних сферах.

MSc in Marketing Management – сучасна магістерська програма з менеджменту маркетингової діяльності, покликана сформувати нове покоління маркетологів-управлінців з цілісним розумінням маркетингу як системи, де в центрі – клієнт/споживач, та вмінням створювати цінність для нього.
Програма від досвідчених викладачів-практиків з України та з-за кордону. Оновлена магістерська програма для маркетологів, які прагнуть створювати системні рішення в маркетингу, будувати магнетичні бренди та формувати ефективні маркетинг-команди.

Дізнавайтеся всі деталі про Вступ 2024 до Бізнес-школи УКУ за посиланням.