У LvBS відбувся міжнародний тур для учасників МВА програми зі США

25 Чер 2013

У Львівській бізнес-школі пройшов міжнародний тур для учасників МВА програми з School of Business and Technology (The Collage ofStScholasticaUSA).

Протягом тижня (16-21 червня) учасники навчались у LvBS, а також консультували українські компанії з питань розвитку бізнесу, серед яких – група компаній «Адамас», Холдинг емоцій !Фест, N-iX та Школа української мови та культури Українського католицького університету.

У рамках програми у LvBS вони прослухали лекцію з історії культури України, зокрема міста Львова. Окрім цього, корисною та цікавою була лекція к.ф.-м. н Ярослава Притули, який розповідав про сучасну економічну ситуацію України. Також у форматі круглого столу гості зі США зустрілись з Софією Опацькою, Ярославом Рущишиним, Тарасом Вервегою і говорили про особливості ведення бізнесу в Україні.

На закінчення туру учасники презентували свої напрацювання в компаніях та дали цінні поради щодо розвитку бізнесу. Для LvBS такий міжнародний тур став цінним досвідом у сфері міжнародної співпраці.

{album_15}