Учасники програми «Ефективне управління малим бізнесом» навчались основам управління персоналом

4 Гру 2015

У Львівській бізнес-школі відбувся модуль навчальної програми «Ефективне управління малим бізнесом». Власники малого бізнесу з Ольгою Садохою освоювали основи управління персоналом: як залучати і розподіяляти людські ресурси та здобути необхідні для ефективної комунікації з підлеглими навички.

Протягом двох днів навчання з Ольгою Садохою управлінці з’ясували значення таких понять у сфері HR, як компетенції, цінності, мотивація, ознайомились з процесами планування управління персоналом, його пошуку та відбору, процедурою проведення співбесід, вивчали що ситуаційне керівництво і його стилі.

Окрім цього, учасники мали можливість поспілкуватись на тему «Лідерство в умовах змін» з Андрієм Рождественським. Під час зустрічі управлінці говорили про лідерство: хто такий справжній лідер, якими цінностями він керується, у якому напрямку слід рухатись, щоб розвивати свою справу у часи змін.

Також управлінці відвідали компанію «SoftServe», одну з найбільших ІТ-компаній України. Під час візиту учасники дізнались від Ренати Чучмай, Senior Vice President та Global HR Executive,  про сучасні тренди в управлінні персоналом та мали змогу побачити як їх застосовують на практиці.