Від боротьби до сталого розвитку: міжнародна конференція «Стійкість та демократія: потреба нових етичних, солідарних та безпекових інфраструктур»

28 Лют 2023

З 28 лютого по 3 березня в Українському католицькому університеті відбуватиметься візійна щорічна конференція від Міжнародного інституту етики та проблем сучасності та Факультету суспільних наук УКУ «Стійкість та демократія: потреба нових етичних, солідарних та безпекових інфраструктур». Провідні українські та закордонні експерти протягом 4 днів обговорюватимуть моделі успішного функціонування нового суспільного договору. В межах конференції 1 березня 2023 року відбудеться обговорення теми міжнародного погляду на відбудову України – серед спікерів програми Ярина Бойчук, СЕО Бізнес-школи УКУ. Розповідаємо деталі!

За словами організаторів, метою конференції є обговорення та дослідження потенціалу стійкості українського суспільства і державних інституцій, нових викликів, які чекають українців у найближчому майбутньому та гострої потреби переосмислення структур для конструктивної міжнародної співпраці.

Панельні дискусії конференції відбуватимуться у співпраці з Міжнародною федерацією католицьких університетів та Партнерством католицьких університетів CUP. В обговоренні братимуть участь провідні експерти з Польщі, Словаччини, Угорщини, Грузії, Франції, Ірландії та США. 

1 березня у рамках конференції буде обговорення теми міжнародного погляду на відбудову України. Серед спікерів програми Ярина Бойчук, директорка Бізнес-школи УКУ, яка разом з керуючим партнером Адвокатського об’єднання «КПЛТ» Андрієм Костюком та Почесним професором міжнародної бізнес-етики в Бізнес-коледжі Мендоси Жоржем Ендерле візьме участь у третій пленарній сесії «Відповідальний бізнес – ресурс національної стійкості». Також в обговоренні братимуть участь Повноважний Посол Канади в Україні, бізнес-омбудсмен в Україні Роман Ващук та Олег Лагодієнко, генеральний директор та співзасновник Ethicontrol, член Виконавчого комітету UNIC. Старт сесії о 19:00 (онлайн).

Організатори запрошують усіх охочих долучитися до дискусії з формування механізмів нового суспільного договору організатори запрошують за попередньою реєстрацією.  

Зареєструватись

З програмою заходу та детальною інформацією можна ознайомитися тут.