Від ідеї до проекту- модуль програми КЕМВА

13 Лис 2013

В рамках навчання на програмі Key Executive MBA учасники продовжують працювати над власними проектами.

З представлення ідей нових учасників розпочався модуль. Ми раді, що ці проекти реалізовуватимуться в різних галузях економіки, від виробничої сфери до сфери послуг.  

Стратегічно осмислити ідею та вибудувати ієрархію майбутньої стратегії проекту учасники змогли на практичному курсі зі стратегічного мислення. Учасники старались усвідомити власного клієнта та споживача, побудувати клієнтський ряд та вималювати стратегію розвитку власного проекту. «Ви не можете продавати гаманцю клієнта, бо він не є визначником рішення», – підсумувала Оксана Щегельська, викладач курсу.

Представити ідею іншим та знайти однодумців – наступний крок учасників. На курсі “Мистецтво бізнес-презентації” Ярини Ключковської відточували вміння проводити презентації, які не залишуть байдужими слухачів. Ярина наголосила: «Слайди- не головні, соліст- Ви, презентація- лише супровід. Не бійтесь говорити з авдиторією».

Надати ідеї статусу проекту та вибудувати механізм роботи з ним допоміг Сергій Гвоздьов. На курсі “Управління проектами” учасники програми КЕМВА змогли усвідомити власні резерви, слабкі сторони та основи ризик-менеджменту.