Все найцікавіше з Brave Summit Rivne 2023. Відео

18 Гру 2023

Продовжуємо ділитися матеріалами з Brave Summit Rivne 2023. Наскрізними темами нашої конференції стали відновлення, безбарʼєрність та підприємництво. Разом із сотнею учасників ми обговорювали та ділились досвідом у регіональних стратегіях, впливових бізнесах, інклюзії, резильєнтності та людиноцентричності!

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу події рівне промприлад Brave Summit брейв саміт

Запрошуємо до перегляду: 

Панельна дискусія: Регіональні стратегії. Роль бізнесу в формуванні інвестиційної привабливості регіону (на прикладі Рівненської області).

Зміст панельної дискусії: Взаємозалежність регіональної стратегії та стратегій бізнесу; взаємодія місцевої влади з підприємцями з метою розвитку підприємництва та інновацій в громаді та регіоні загалом;

Виступ: Люди — найбільша цінність. Як забезпечити стійкість команд.

Зміст: Підтримка психічного здоров‘я працівників — надважлива в сучасних реаліях. Як підвищити стресостійкість у команді та запобігти появі емоційних проблем? Обговорення викликів, з якими зіштовхнулись власники бізнесів: усвідомлення та прийняття; дати розуміння, що у гартуванні резильєнтності та піклуванні про командність та кожного її члена, формується успішний бізнес.

Панельна дискусія: Інклюзія як невід’ємна складова нашого сьогодення.

Зміст панельної дискусії: Створення доступного робочого простору, інтеграція працівників з інвалідністю, безбар’єрність: перед громадами та бізнесом стоїть особливе завдання в створенні конкретних рішень, які дозволять кожному рівноправно брати участь в суспільному та економічному житті країни. Не варто забувати, що мова йде не лише про працівників, а й про доступність послуг для клієнта. Чи готові ми, як суспільство, до інтеграції людей з інвалідністю?

Панельна дискусія: Бізнеси, які впливають.

Зміст панельної дискусії: Бізнес — це не лише про збагачення, це про творення нових сенсів та впливів. Про роль, як в розвитку регіонів, так і в конкретних галузей, і в результаті  — досягнення місії: Україна на бізнес-карті світу.

Панельна дискусія: Історії трансформації релокованих бізнесів.

Зміст панельної дискусії: Історії релокованих бізнесів, інтеграція в новому регіоні та їхній вплив на бізнес-середовище.

 

Організовували саміт Фонд Промприлад у партнерстві з Бізнес школою УКУ у рамках проєкту Центр підтримки бізнесу як місце для нових можливостей відновлення бізнесу за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України»