Вступ 2022 до LvBS. Важливі наступні кроки

27 Лип 2022

Вступ 2022 до Бізнес-школи УКУ (LvBS) триває. Про важливі наступні кроки, які вам слід здійснити, особливо якщо ви вступаєте на основі диплому магістра/спеціаліста, розповімо вам далі.

Якщо ви завершили попереднє навчання з дипломом бакалавра, то ви повинні були до 17 липня зареєструватися на тест МТНК (Магістерський тест навчальної компетентності). Сподіваємося, ви це зробили:).

  • Основна сесія МТНК проводитиметься у період з 10 серпня до 17 у тимчасових екзаменаційних центрах в Україні та за кордоном.
  • Прийом заяв та документів розпочинається 16 серпня і закінчується о 18:00 15 вересня.

Якщо ж у вас диплом магістра чи спеціаліста і ви не встигли зареєструватися на тест МТНК  – не хвилюйтесь. Для вас діє право пройти усну співбесіду з іноземної мови у закладі освіти. Реєструйтесь на нашому сайті на сторінках програм і ми розповімо вам про ваші подальші кроки.

Загалом, якщо ви плануєте вступати у цьому році, вам необхідно:

  1. Зареєструватись на нашому сайті та пройти ознайомчу зустріч з менеджером програми (офлайн чи онлайн).
  2. Подати заяву на вступ.
  3. Скласти відповідні вступні іспити.
  4. Ознайомитися з результатами вступу (рейтингові списки рекомендованих до зарахування) та виконати вимоги до зарахування (подати оригінали потрібних документів, укласти договір про навчання).

Дати вступних випробувань

Назва програми Індивідуальна усна співбесіда Фаховий вступний іспит
Key Executive MBA  

(Бізнес-адміністрування)

22 серпня 2022 (усно)

 

7 вересня 2022 (письмовао)

7 вересня 2022
MSc in Technology Management 

(Управління технологіями)

 

12-13 вересня 2022 (усно)

 

14 вересня 2022 (письмово)

14-15 вересня 2022
MA in HR and Organization Development 

(Управління персоналом та організаційний розвиток)

6 вересня 2022 (усно)

 

14 вересня 2022 (письмово)

14 вересня 2022
MSc in Innovations and Entrepreneurship 

(Інновації та підприємництво)

 

29-30 серпня 2022 (усно)

 

31 серпня 2022 (письмово)

 

31 серпня 2022

 

2 вересня 2022

MSc in Marketing Management

(Менеджмент маркетингової діяльності)

6 вересня 2022 (усно)

7 вересня 2022 (письмово)

 

7-8 вересня 2022
  • Про точний час, формат і місце складання вступних випробувань вам повідомлять керівники програм після подання вами заявки на вступ.
  • На вступні випробування візьміть, будь ласка, документ, що посвідчує особу (паспорт, ID картка) і ручку.
  • Зверніть увагу! Для складання фахового іспиту на програми, де передбачено складання МТНК, необхідно мати результат МТНК або індивідуальної усної співбесіди.

*Для уточнення деталей сконтактуйтесь, будь ласка, з менеджером програми.

Читайте також: LvBS. Оновлені правила щодо Вступу 2022 року

 Більше дізнатися про Навчальні програми LvBS!

Для перших осіб бізнесу Key Executive MBA  (Бізнес-адміністрування) – програма, яка дає саме ті знання, які мають підсилити досвід для трансформації компанії перед викликами майбутнього. І все це через призму етики та філософії бізнесу, лідерства, що допомагає вистояти у найскрутніші часи.

MSc in Technology Management (Управління технологіями) – розроблена для керівників вищої ланки технологічних компаній. Спрямована на об’єднання технічних та бізнес-компетенцій, поглиблення розумінь потреб клієнтів, розвиток власних управлінських та лідерських навичок.

MA in Human Resources and Organization Development (Управління персоналом та організаційний розвиток) – розроблена спеціально для HR-фахівців, що прагнуть структурувати власний досвід, здобути HR і бізнес-експертизу міжнародного рівня та розвинути професійні компетенції майбутнього. Випускники програми активно зростають і стають бізнес-партнерами компаній.

MSc in Innovations and Entrepreneurship (Інновації та підприємництво) – унікальна програма магістерського рівня в Україні, яка надає системні знання для створення власного бізнес-проекту в технологічній або інноваційній сферах.

MSc in Marketing Management (Менеджмент маркетингової діяльності) – сучасна європейська магістерська програма з маркетингового менеджменту, що об’єднує найкращі практики світової бізнес-освіти та досвід українських та міжнародних компаній. Для людей, які хочуть розвивати кар’єру в сфері маркетингу та реалізовувати неординарні проекти.

Слідкуйте за оновленням інформації про вступ на нашому сайті!