Вступ 2024 до магістратури. Основні дати

28 Лют 2024

Радо запрошуємо вас на навчання на магістерських програмах Бізнес-школи УКУ. Вступ 2024 відкрито!

Що вам потрібно зробити, якщо вас зацікавила одна з магістерських програм Бізнес-школи УКУ?

  • Зареєструватись (залишити заявку) на нашому сайті на сторінці програми, яка вас цікавить. 
  • Після залишеної заявки ми запропонуємо вам пройти ознайомчу зустріч з менеджером програми (офлайн чи онлайн), щоб краще зрозуміти ваші потреби і підібрати навчання, яке буде найбільш ефективне саме для вас.
  • Далі ви зможете отримувати першими всю необхідну інформацію про умови вступу у 2024 році.

Планом проведення вступних випробувань 2024 до магістратури у вигляді ЄВІ та ЄФВВ передбачено:

  • Основний етап реєстрації для складання іспитів – 7 до 29 травня  (реєстрацію здійснює приймальна комісія закладів вищої освіти)
  • Отримання запрошення в кабінеті учасників ЄВІ/ЄФВВ –  до 17 червня (у запрошенні буде зазначено дату, час і місце проведення тестування)
  • Проведення основної сесії тестувань ЄВІ/ЄФВВ – 24 червня  – 15 липня 
  • Отримання інформації про результати основної сесії – до 20 липня

ЄВІ – це поєднання  тесту загальної навчальної компетентності та тесту з іноземної мови. 
ЄФВВ – це предметні тести з управління та адміністрування (менеджмент, маркетинг, підприємництво).

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу

Для підготовки до ЄВІ/ЄФВВ радимо ознайомитися з демонстаційними варіантами тестів минулих років за посиланням: https://zno.osvita.ua/master/

Інформацію про можливість вступу на основі внутрішніх іспитів в закладі для вступників на основі диплома магістра/спеціаліста очікуємо після отримання Порядку прийому у 2024 році до закладів вищої освіти від МОН.

У додатковий період (17–21 червня) матимуть змогу зареєструватися для проходження ЄФВВ та/або ЄВІ ті особи, які не змогли цього зробити під час основного періоду реєстрації. 

Більше деталей на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.  

Розповідаємо вам про 5 магістерських програм Бізнес-школи УКУ:
Key Executive MBA «Мистецтво творення бізнесу» – це програма для власників та топ-менеджерів (c-level) бізнесу. Асиметричні рішення, нестандартні стратегії, глобальні проєкти – все це завдяки навчанню на цій програмі. Це навчання для власників та топ-менеджерів (С-level) українських компаній, які хочуть масштабувати бізнес в Україні та на міжнародних ринках. Мають мандат на прийняття стратегічних рішень в бізнесі, який працює більше, ніж 5 років на ринку. Тих, хто прагне стратегувати на 10 років, а не на 10 місяців.
MSc in Managing Impact-Driven Organizations – нова програма з організаційного розвитку магістерського рівня в Україні. Для людей, які прагнуть системно управляти бізнесом, забезпечуючи його стійкий розвиток в довготривалій перспективі, враховуючи позитивний вплив на суспільство та середовище.

MSc in Technology Management – перша програма магістерського рівня в Україні, яка надає бізнес-освіту в сфері технологій. Програма розроблена для управлінців та топ-менеджерів технологічних компаній.
Її завдання – підсилити їхні управлінські компетенцію на додачу до вже існуючої технічної компетенції, допомогти краще розуміти потреби іноземних замовників, розвинути візіонерський підхід до ведення бізнесу та відшліфувати управлінські та лідерські навички.

MSc in Innovations and Entrepreneurship – єдина та унікальна програма магістерського рівня в Україні, для людей, які засновують свої підприємства та приймають стратегічні рішення. Ця програма дає системні знання та навички для управління та вдосконалення власного бізнесу в будь-якій сфері.
Ця програма розрахована для підприємців, фокусом яких є пошук виграшних бізнес-моделей, структурування власних компаній, вдосконалення та побудова процесу створення інновацій в різних сферах.

MSc in Marketing Management – сучасна магістерська програма з менеджменту маркетингової діяльності, покликана сформувати нове покоління маркетологів-управлінців з цілісним розумінням маркетингу як системи, де в центрі – клієнт/споживач, та вмінням створювати цінність для нього.
Програма від досвідчених викладачів-практиків з України та з-за кордону. Оновлена магістерська програма для маркетологів, які прагнуть створювати системні рішення в маркетингу, будувати магнетичні бренди та формувати ефективні маркетинг-команди.