DYB: Як сформувати стратегічний план розвитку, – модуль компанії «Золотий вік».

17 Вер 2013

13-14 вересня у Львівській бізнес-школі відбувся модуль програми Executive Management для компанії «Золотий вік» в рамках шведського проекту Develop Your Business (DYB).

Метою цілої програми було спільними зусиллями створити план розвитку компанії: сформувати команду управлінців, яка візьме на себе відповідальність за впровадження цього плану в життя.

Впродовж двох днів модуля у LvBS учасники програми ювелірної компанії «Золотий Вік» розробляли стратегічний план розвитку з експертами Олександром Тільдіковим (консультант фінансового та стратегічного управління IFL),Ігорем Гутом (Президент Українського бізнес-клубу «Develop Your Business») та Олесем Піщаком (один з провідних експертів по продажу в Україні).

«У основі програми – один з наших головних принципів – навчання дією. Але жодні знання не варті нічого, якщо команда не має натхнення, а в основі взаємодії відсутня взаємоповага, – вважає Ігор Гут, керуючий партнер DYB Executive Education. – Тому останній модуль ми вирішили провести у стінах наших друзів – Львівської бізнес школи УКУ (LvBS). Це місце де бізнес поєднується з етикою, а знання набувають сенсу».