У Парижі зібрали понад 120 тисяч євро на підтримку УКУ

24 Тра 2016

У Hôtel The Westin  в Парижі відбувся перший благодійний вечір та тихий аукціон на підтримку Українського католицького університету. Благодійники зібрали понад 120 тисяч євро, у які ввійшли 15 заснованих стипендій.  

Це вперше французи змогли приєднатися до підтримки університету та його студентів, а також більше дізнатися про політичні та культурні події в Україні. Серед лотів тихого аукціону були роботи Марії Стиранки, Анни Кантер, Богдана Сороки, Олега Денисенко, Євгена Равського, Альбіни Ялози, сорочка від Оксани Караванськоі, намисто від Роксоляни Шимчук, ікони іконописноі школи «Радруж».

«Ми дякуємо за підтримку студентів Українського католицького університету, які є новим покоління для нової України, і які одночасно змагаються за утвердження нашої спільної європейської тотожності. Вони борються за гідність кожної людини, кожного європейця», – каже владика Борис Ґудзяк, президент Українського католицького університету, єпископ Паризької єпархії Української Греко-Католицької Церкви.

Владика Борис Ґудзяк

На благодійному вечорі у Paris побувала і частина команди Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) – декан Софія Опацька, керівник відділу розвитку Роксоляна Вороновська та керівник відділу програм управлінського розвитку Ольга Доля разом з учасниками першої авторської програми Адріана Сливоцького «Busness Design T&T: Today and Tomorrow». 

Владика та команда LvBS на Благодійному аукціоні в Парижі