Big Start магістерських програм LvBS 2022!

Попри один з найскладніших років в історії незалежної України й української нації, попри черговий російський ракетний терор, ми пишаємося тим, що наш народ демонструє надзвичайну resilience (життєстійкість) і відважно планує своє майбутнє. Ми точно вистоїмо і все подолаємо, разом до перемоги!

Що важливо – вже зовсім скоро традиційно більше 100 людей розпочнуть навчання на дворічних магістерських програмах Бізнес-школи УКУ. Це великий день, як для наших цьогорічних абітурієнтів, так і для всієї Спільноти LvBS.

У повній безпеці, в укритті відбудуться 26 жовтня та 2 листопада Big Start магістерських програм LvBS 2022!

Попри війну, величезні виклики, запит на навчання цьогоріч був як ніколи великим, як і конкурсний відбір на програми. Нові учасники – з різних міст, різних галузей та різним досвідом. Відважні люди, яких потребують важкі часи і які готові стати рушіями змін в нашій державі. Це власники бізнесу та топ-менеджери, зокрема й технологічних компаній, HR’и та маркетологи, молоді підприємці та інноватори.

У перший навчальний день їх чекатиме знайомство з університетом, зустріч з ректором, презентація програм та постановка цілей і ще багато цікавого. Одразу ж під час першого модулю вони з головою поринуть в навчання.

Також на абітурієнтів чекатимуть неформальне знайомство та спілкування з командою школи, випускниками, багато натхненних зустрічей тощо. До зустрічі в укритті на кампусі УКУ! Слава Україні! Героям Слава!