Експерти вносять найактуальніші теми до програми MA in HR and Organization Development

29 Січ 2020

Постійне вдосконалення навчальної програми, впровадження нових курсів на найактуальніші трендові теми, які відповідають та розширюють мапу компетенцій CIPD (The Chartered Institute of Personnel and Development is a professional association for human resource management professionals)  саме з цієї метою мінімум двічі на рік збирається Академічна рада магістерської програми MA in Human Resources and Organization Development. 

Напередодні нової вступної кампанії до Львівської бізнес-школи УКУ членам академічної ради вдалось проаналізувати зміни, що відбулися в програмі, та дати свої рекомендації. 

Загалом за останніх півроку викладацька команда програми MA in Human Resources and Organization Development поповнилась 4-ма експертами із міжнародним досвідом, навчальні модулі вперше проходять у двох містах – Львів та Київ, стартувала нова навчальна група із досвідом у різноманітних галузях та з 5 різних міст: Івано-Франківськ, Львів, Київ, Житомир та Харків.

Додані нові курси: 

  • Етичні аспекти управління персоналом
  • Corporate Social Responsibility (CSR)
  • Digital Working

Дізнатися більше про навчання на MA in Human Resources and Organization Development

Разом з тим члени Академічної ради затвердили новий профіль учасника програми MA in Human Resources and Organization Development. Окрім того, було зазначено, що сама програма надає ґрунтовні знання та навички, які допоможуть підготуватись, за бажанням, до здачі CIPD-сертифікації.

Також експерти рекомендували включити в програму дослідження з лідерського характеру, зокрема, імплементацію характеру лідера через HR-функцію, а також розширити теми ментального здоров’я в організації.

Зі складом академічної ради програми MA in Human Resources and Organization Development можна ознайомитися на сайті.

Читайте також: Готові перед викликами: бізнес-експерти вдосконалюють магістерські програми LvBS