LvBS оголошує стипендію на навчання для представників креативних індустрій

24 Січ 2022

У 2021 році Асоціація випускників Бізнес-школи УКУ започаткувала ініціативу — надання *стипендій у галузі бізнес-освіти для представників креативних індустрій. Стипендійний Фонд UCU Business School Alumni Association успішно запрацював і ми готові продовжити цю ініціативу.

Чому креативні індустрії? Адже значна частина творчих проектів та їхні автори мають широкий вплив, створюють нові сенси в українській культурі та впливають на формування зрілого суспільства та іміджу України в світі. Однак, часто найбільшим викликом для бізнесу, і зокрема креативних індустрій, є ефективна монетизація. Саме тому створений фонд для представників креативних індустрій зосередиться на підтримці у напрямку бізнес-освіти лідерів таких проектів, щоб підсилити їх управлінські навички, покращити бізнес-процеси, навчити фінансової грамотності та спрямувати до масштабування.

Навчальними програмами, в яких зможуть взяти участь стипендіати, є:

*Розмір стипендії становить 75% від вартості програми, 25% від вартості навчання стипендіат сплачує самостійно.

Хто може претендувати на стипендію і подаватися на конкурс?

  1. Стипендію може отримати представник сфери креативних індустрій, що розвиває та втілює свої проекти для промоції України, як всередині країни, так і назовні, сповідує принципи етичності.
  1. Зареєструватися.
  • Написати короткий мотиваційний лист: для чого вам навчання і яких результатів у своїй сфері ви прагнете досягти. Прикріпити його в реєстраційну форму, вказавши також, на якій програмі хочете навчатися.
  • Зняти коротке мотиваційне відео до 3 хв. Чому цю стипендію маєте отримати саме ви? Прикріпити його у реєстраційну форму.
  • Підтвердити свою готовність сплатити 25% вартості навчання.
  1. Стипендіат зобов’язується відвідувати навчання без пропусків та виконувати домашні завдання, якщо такі передбачені програмою.
  2. Після завершення навчання ви маєте продемонструвати як застосовуєте здобуті знання і навички для досягнення поставленого результату Асоціації випускників та представникам Бізнес-школи УКУ. Випускники-фундатори завжди раді зустрічам із стипендіатами під час та після навчання. Чекатимемо ваших успішних проектів!

 

Отримання стипендії відбуватиметься на основі конкурсу. Заявки розглядатиме комісія у складі 5 членів: СЕО Бізнес-школи УКУ, три представники UCU Business School Alumni Association та Академічного директора.

Дедлайн: Запрошуємо подаватися на стипендії на 1 півріччя 2022 року. Подання заявок триватиме до 15 квітня 2022 року

Першою стипендіаткою Фонду стала Соломія Чубай, яка восени успішно завершила навчання на програмі Ефективне управління малим бізнесом. Своїм досвідом вона ділиться тут!