Новий мегапроєкт: на базі Бізнес-школи УКУ створено Український маркетинг-клуб UA MARKETING CLUB

11 Бер 2024

На базі Бізнес-школи Українського католицького університету запущено Український маркетинг-клуб UA MARKETING CLUB. Його мета – формувати спільноту маркетологів, яка об’єднує енергію, таланти та ідеї професіоналів з усієї України. Український маркетинг-клуб має стати тим місцем, де поєднуються академічні знання та практичний досвід. 12 березня буде офіційне відкриття клубу та перша подія – Дискусія «Діджитал-маркетинг: де будуємо майбутнє брендів».

Український маркетинг-клуб UA MARKETING CLUB Спільнота маркетологів, маркетинг, події з маркетингуВ UA MARKETING CLUB вірять у силу взаємодії, яка ґрунтується на довірі, свободі і чесності. Це спільнота, де кожен може знайти те, що йому потрібно. Перша подія клубу – 12 березня,  а вже скоро оголосимо про можливість долучитися до UA MARKETING CLUB на правах учасників та отримати всі переваги.

«Я вірю, що освіта і нові знання – це перше, у що варто інвестувати власний час та гроші. Друге – горизонтальні зв’язки та об’єднання в спільноти. Саме такі зв’язки – це те, що робить нас, як націю, непереможними.

Будучи випускником UCU Business School та керуючи магістеркою з маркетингу, спільно з командою та викладачами ми створили клієнтоцентричний контент, який має хороший баланс теоретичних та практичних знань, – розповідає Ігор Блистів, засновник клубу, директор магістерської програми MSc in Marketing Management Бізнес-школи УКУ.

За його словами, магістерська програма з маркетингу Бізнес-школи УКУ допомагає систематизувати знання та формує світогляд, де клієнт є в центрі. Це надзвичайно важливо для маркетологів, які вже сьогодні починають створювати успішні в світі бренди.  Україні потрібно більше фахових маркетологів.

«Наступний важливий етап – ділитися знаннями з ширшою аудиторією маркетологів по всій країні. «Я переконаний, що ми можемо дати хороші теоретичні та практичні знання маркетологам різного рівня через зустрічі, події, майстер-класи. Саме тому ми створюємо “UA маркетинг клуб. Це клуб, який має на меті піднімати загальний рівень маркетингу в Україні через події різного формату, розвивати горизонтальні зв’язки та підсилювати нашу з вами конкурентоспроможність в світі», – наголошує Ігор Блистів.

Український маркетинг-клуб UA MARKETING CLUB Спільнота маркетологів, маркетинг, події з маркетингу, Ігор БлистівДля кого UA MARKETING CLUB?

  • Для усіх, хто розвивається у сфері маркетингу та мріє створювати магнетичні продукти та wow-сервіси;
  • шукає нові досвід, підходи та можливості;
  • хоче стати частиною ком’юніті з колегами, що on the same page;
  • потребує refresh, який допоможе зрозуміти, куди рухатися далі.

12 березня буде офіційне відкриття клубу та перша подія – Дискусія «Діджитал-маркетинг: де будуємо майбутнє брендів». Запрошуємо на відкриття! Анонси всіх майбутніх подій Українського маркетингового клубу ви знайдете тут.

Для випусників та учасників магістерської програми MSc in Marketing Management діє знижка на всі події клубу. Промокод ви зможете знайти у чатах вашої групи та на пошті.

Слідкуйте за нашими новинами!