Подкаст «Не сплю, працюю»: нас слухають у 8-ми країнах світу

18 Кві 2023

Війна стала складним випробуванням для кожного з нас, особливо це вплинуло на українській бізнес. Виклики, релокація, волонтерство – про все це підприємці відверто розповідають у подкасті «Не сплю, працюю».

«Не сплю, працюю» – проєкт Радіо Треба у партнерстві з Бізнес-школою УКУ, в епізодах якого підприємці зі Спільноти UCU Business School розповідають як справляються із викликами сучасних реалій та розвивають українську бізнес-спільноту, єднаючись та роблячи її сильнішою. 

За півроку існування проєкту, подкаст «Не сплю, працюю» підкорив серця слухачів з усієї України. Нас слухають у Львові, Миколаєві, Києві, Черкасах, Маріуполі та в інших містах нашої країни. Історії українського бізнесу мандрують не тільки нашими регіонами, але й далеко за їх межами. За тим, як підприємці сміливо реагують на нові виклики, йдуть на ризик та допомагають Україні у боротьбі за економічну свободу активно слідкують у таких країнах, як: Франція, Іспанія, Польща, Німеччина, США, Британія, Ірландія тощо.

Героями подкасту вже стали: Софія Опацька, Ігор Блистів, Олександр Трофімов, Андрій Дзюбан, Оксана Донець. Запрошуємо послухати випуски подкасту «Не сплю, працюю» та дізнатися про те, чим живе український бізнес сьогодні. Епізоди доступні на Apple Podcasts, Google podcasts, Spotify та на інших платформах.