Міжнародні можливості для студентів Бізнес-школи УКУ

1 Гру 2022

Навчання в Бізнес-школі УКУ – це також чудова можливість отримувати знання в кращих закордонних університетах по всьому світу. Завдяки розвиненій партнерській інфраструктурі LvBS, наші студенти мають можливість переймати досвід професіоналів Франції, Німеччини, Іспанії, США та інших країн і використовувати отримані знання під час реалізації власних проєктів. Ділимося з вами переліком партнерських пропозицій для учасників магістерських програм Бізнес-школи УКУ, в яких ви можете взяти участь.

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу михайло траверсе jobs to be done jtbd маркетинг магістратура маркетинг магістратура львів факультет маркетингу маркетинг прохідний бал вступ маркетинг курс по маркетингу "інтернет маркетинг курси" "курси маркетингу львів" "маркетинговий менеджмент" "маркетинг курси львів" "digital маркетинг курс" "MSc in marketing management" "lvbs маркетинг" "Цифровий маркетинг курс" "бізнес школа маркетинг" лвбс маркетинг "магістерська програма з маркетингу" "освіта в сфері реклами" "уку маркетинг" "цифровой маркетинг курс

EDHEC Business School (Франція)

Учасники Бізнес-школи УКУ матимуть можливість пройти навчання в одній з найкращих європейських бізнес-шкіл, а саме в EDHEC Business School . Французький заклад освіти надає 4 стипендії за програмою Erasmus+ на навчання на магістерських програмах 2 рівня MSc для студентів, які мають ступінь бакалавра (180 ECTS) . EDHEC Business School була заснована в 1906 році підприємцями з Північної Франції. Навчальний заклад пропонує ступені бакалавра, магістра менеджменту, магістра наук і доктора наук у різних дисциплінах, включаючи фінанси, підприємництво, маркетинг, право та менеджмент. Бізнес-школа має потрійну акредитацію від EQUIS, AACSB та AMBA.

HHL Leipzig Graduate School of Management (Німеччина)

Завдяки Меморандуму про співпрацю члени спільноти LvBS можуть вирушати на навчання в HHL Leipzig Graduate School of Management. Метою співпраці є сприяння міжнародній мобільності студентів та викладачів. Програма обміну дає студентам можливість пройти частину адаптованої та інтегрований навчальної програми в партнерському закладі в Німеччині. HHL Leipzig Graduate School of Management – перша приватна бізнес-школа в німецькомовному регіоні, яка була акредитована AACSB International (AACSB) у 2004 році. Місія HHL полягає в тому, щоб навчати підприємливих, відповідальних та ефективних бізнес-лідерів через відмінне навчання, дослідження та практику.

TUCK School of Business (США)

Школа бізнесу Tuck надасть стипендії, що покривають навчання та проживання для студентів магістерських програм Бізнес-школи УКУ. Програма обміну дає змогу студентам навчатися в мультикультурному середовищі, обмінюватись досвідом з міжнародними студентами та дізнатись більше про особливості життя в США. 43% усіх студентів складають іноземці. Дартмутський коледж, сьогодні відомий, як Школа бізнесу Tuck у Дартмуті, займає 11 місце в рейтингу найкращих бізнес-шкіл. Школи ранжуються відповідно до їх успішності за набором загальноприйнятих показників досконалості. Дартмутський коледж, член Ліги Ivy, був одним із найкращих навчальних закладів світу з моменту свого заснування в 1769 році. 

Alba (The American College of Greece) (Греція)

Alba (The American College of Greece) є однією з найкращих бізнес-шкіл у Європі. Alba була заснована в 1992 році за спільною ініціативою Федерації грецьких промисловців (ΣΕΒ), провідної спілки роботодавців Греції, та Грецької асоціації менеджменту (ΕΕΔΕ). Школа має акредитацію AMBA, NECHE та EPAS (EFMD) і відома своєю інноваційністю (AMBA innovation Award 2015). Під час проходження навчання учасників Бізнес-школи УКУ Alba забезпечує житлом та надає стипендії. Студенти можуть подавати заявки за три місяці до старту довгострокових програм та за два місяці до початку коротких курсів.

Universidad Pontifica Salamanca (Іспанія)

Universidad Pontifica Salamanca (Spain) надає членам спільноти LvBS 6 стипендій на весняний семестр 2023 року за програмою Erasmus+. Папський університет Саламанки (UPSA) є приватним іспанським католицьким університетом, заснованим у 1940 році та розташований у Саламанці з кампусами в Саламанці та Мадриді. Освітній заклад запрошує іноземних студентів на навчання на такі курси: стратегічний маркетинг, бізнес-етика, інтегровані маркетингові комунікації, стратегічне планування бренду, цифровий маркетинг та ін.

Business school ESDES of UCLy (Франція)

Business school ESDES of UCLy (Catholic University of Lyon) у співпраці із Бізнес-школою УКУ та Українським католицьким університетом виділив одинадцять стипендій  для студентів магістерських програм. UCLy є некомерційною організацією, якій французький уряд надав статус приватного вищого навчального закладу суспільного інтересу (EESPIG). Університет об’єднує та відкриває дискусію між різними дисциплінами: біологія, філософія, теологія, право, психологія, гуманітарні науки, мови та наука про управління. UCLy має понад 11 000 студентів та аудиторів, у тому числі 1350 міжнародних та понад 180 курсів (рівень: від бакалаврату до аспіранта). Навчання за програмою розпочинається з середини січня. Університет забезпечує всіх студентів стипендіями. 

Якщо ви бажаєте завітати та отримати досвід в одному з найкращих навчальних закладів світу, вам необхідно повідомити про це керівника вашої програми в Бізнес-Школі УКУ, після чого ми зв’яжемося з вами та надамо детальну інформацію.