“Ефективне управління малим бізнесом” – останній модуль програми

8 Лип 2013
Протягом п’яти місяців учасники програми «Ефективне управління малим бізнесом» із провідними експертами з різних галузей та викладачами Львівської бізнес-школи УКУ вивчали особливості ведення малого бізнесу. 5 липня закінчився останній модуль програми. 
 
Його провели Тарас Хома та Андрій Гринчук. Учасники вивчали фінанси і право у малому бізнесі. 
 
Із Тарасом Хомою група розглянула основи співпраці з банками та фінансовими установами. Андрій Гринчук розповів про основні правові аспекти ведення бізнесу: трудові контракти, податки, систему договорів, офшорні зони.
 
За час навчання на програмі учасники також вивчали стратегічне планування, маркетинг, фінанси та систему human recourses. Після вивчених курсів група працювала  із керівником LvBS Софією Опацькою над управлінськими висновками. Учасники ділились власними висновками та напрацюваннями, які вони зробили під час навчання,  і над тим як найефективніше можна  впровадити здобуті знання і досвід у своїх компаніях.
 
Львівська бізнес-школа УКУ щиро бажає усім учасникам програми подальших професійних успіхів та вдалого впровадження знань для ефективного управління власним бізнесом!
 
{album_18}