Трансформація магістерської програми LvBS для HR’ів: що нового у 2019?

20 Сер 2019

Поки триває набір на єдину магістерську програму міжнародного рівня з управління персоналом MA in Human Resources and Organization Development Львівської бізнес-школи УКУ, ми радо хочемо поділитися наповненням та змінами, які чекають на майбутніх учасників у межах навчання.

Структура програми MA in Human Resources and Organization Development виглядатиме наступним чином:

Kr1А ось перелік усіх курсів, які учасники програми слухатимуть під час навчання, у тому числі додані вперше цього року:Kursy

Кожного року програма переглядається, та адаптовується відповідно до запитів ринку та досвіду групи. Ось як виглядає профіль учасників, які вже вступили на навчання  у липні цього року. Та нагадуємо, що Вступ 2019 триває і у вересні відбудеться Друга хвиля набору!

Kyrsy3

Олександра Альхімович, академічний лідер програми MA in HR and Organization Development, пояснює: «Сучасний глобальний світ рухається на шаленій швидкості змін, які спонукають бізнес шукати креативні та інноваційні рішення. Це створює нові виклики та відкриті питання для HR-функції: Як управляти талантами під час GIG-економіки, економіки обміну та знань, діджиталізації, штучного інтелекту та роботизації при цьому витримувати ціннісну складову бізнес-етики та соціальної відповідальності? Саме тому команда експертів Львівської бізнес-школи УКУ оновила навчальну магістерську програму Human Resources and Organization Development, враховуючи тенденції в сфері управління талантами, додавши нові курси, а саме: Corporate Social Rresponsibility (CSR), Етичні аспекти управління персоналом,  Digital Working. Склад викладачів поповнили міжнародні фахівці та сертифіковані HR».

Alxim

Ольга Горбановська, керівник групи Human Capital компанії EY та член Академічної ради програми, зазначає: «Згідно з результатами глобальних досліджень EY – 89% компаній світу змінюють свої стратегії у напрямку цифрової трансформації. Курс Digital Working – це відповідь на потреби бізнесу здобути компетенції майбутнього вже сьогодні, адже здібність та бажання працівників застосовувати новітні технології та нові способи роботи для досягнення кращих результатів є передумовою успіху будь-якого бізнесу. Станом на сьогодні впровадження різноманіття у компанії може покращити її продуктивність та корпоративну культуру. Під час курсу CSR ми будемо розглядати, яку матеріальну та нематеріальну цінність несе впровадження CSR для компанії, як HR може стати амбасадором?»

Olga

Окрім нововведених курсів, у програмі відбуватимуться суттєві зміни у наповненні вже існуючих курсів, зокрема «Психічне здоров’я в організації» та «Трансформаційне лідерство».

«Працездатність працівників та їх психічне здоров’я і загалом психологічна атмосфера в колективі є дуже пов’язані між собою, тому належну увагу слід приділяти сучасним підходам до розуміння, превенції та допомоги від стресів, вигорання, стосункам в колективі: шляхом плекання добрих стосунків та менеджменту конфліктів», – зазначає викладач курсу «Психічне здоров’я в організації», директор Інституту психічного здоров’я Українського Католицького Університету Олег Романчук. 

Навчання на програмі  MA in Human Resources and Organization Development  розпочнеться 2 жовтня. Ви ще встигаєте подати документи для вступу, адже у вересні проходитиме друга хвиля Вступної кампанії 2019. Деталі тут!

«Leadership and diversity – також важлива складова навчання з лідерства у програмі MA in Human Resources and Organization Development, оскільки, з одного боку, трудова міграція і різність культур, як наслідок стають серйозним викликом для HR’ів в усьому світі. З іншого боку, така різність стає серйозною конкурентною перевагою для бізнесу, оскільки люди з різних контекстів мають різні погляди та підходи до вирішення проблем, відповідно. А швидке та ефективне вирішення нестандартних проблемних ситуацій стає щоденним завданням будь-якого сучасного бізнесу», – додає Андрій Рождественський, PhD, викладач Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), виконавчий директор Центру Лідерства УКУ, бізнес-консультант.

ARozhДізнатися більше про навчання та зареєструватися на професійну магістерську програму для HR’ів ви можете на сайті.