У LvBS розпочали навчання учасники 10-го набору програми Key Executive MBA

17 Вер 2013

Програма Key Executive MBA стартувала у великому дружньому колі, оскільки зібрала довкола себе не лише теперішніх та нових учасників, а й випускників перших наборів. В такій невимушеній атмосфері випускники ділились досвідом та давали поради новим учасникам. Один з нових учасників програми, Олексій Чумак (директор гуртового ринку «Столичний») після кількох років управлінського досвіду в Києві, зауважив, що саме до Львова слід повертатись за якісною освітою та натхненням.

Павло Шеремета в курсі «Проривні стратегії» говорив про інструменти стратегії «Блакитного океану» для діагностики позиції компанії на ринку відносно конкурентів та з точки зору її споживачів. Учасники мали можливість одразу ж застосувати ці інструменти у роботі над проектами у групах.

Чудовим «бонусом» та надихаючим початком другого дня стала зустріч з британським димпломатом Клер Сміт, яка залюбки поділилась власним досвідом міжнародних переговорів та ключовими універсальними аспектами вдалого проведення переговорів, і не лише на найвищих державних рівня.

Курс Жоао Перре Віана «Побудова бізнес-моделей» об’єднав у авдиторії нових учасників та випускників, які скоритались нагодою пройти курс як гарантійний.  Учасники курсу створили команди, які спільно працювали над проектами, які учасники планують реалізувати вже невдовзі. Після курсу робота над проектами продовжиться в он-лайн. Впродовж 6-8 місяців до наступного приїзду Жоао учасники матимуть змогу отримувати відгуки та відповіді на питання по своїх проектах, щоб підсумувати досягнення та ще більше заглибитися у бізнес-моделі своїх ідей.

Перший навчальний модуль нових учасників програми Key Executive MBA видався дуже насиченим. Ми раді, що до спільноти LvBS доєднались кращі керівники не лише  Західної України, а й Житомира та Києва. Вони вже прислухались до порад попердників – з ентузіазмом ставлять багато запитань та не бояться в проектах виходити за рамки.

{album_31}