LvBS з вертепом УКУ привітала своїх друзів та партнерів

15 Січ 2014

У різдвяному часі Львівська бізнес-школа разом з вертепом УКУ відвідала друзів та партнерів. Різдвяний вертеп, який підготували студенти Українського католицького університету, побував у компаніях Києва та Львова.  

Представники Школи разом зі студентами відвідали компанії-зансовники LvBS − «Концерн Галнафтогаз», «SoftServe» та «Тротоллу», а також компанії «Крафт Фудз Україна», «Coca cola», «Маркет Універсал» (мережа аптек «D.S»), CFC.  

Свій вертеп студенти також представили на головній сцені євромайдану у Києві та Львові, у монастирському храмі святого Василія Великого та на Михайлівській площі.

«У контексті останніх подій ми хотіли донести до людей головне повідомлення – не все ще втрачено, добро перемагає зло, просто треба іти до кінця і народиться нова Україна, так як народився Месія», – розповідає організатор студентського вертепу Юрій Мурин. Студенти УКУ вперше відвідували з вертепом компанії і кажуть, що з радістю повторять наступного року таку практику.

У компаніях вертеп вітали з усмішками та радістю, найактивніше слухачі реагували на ті події, які перегукувалися з сучасністю. Серед персонажів вертепу є дівчина-студентка, яка відправлялася на євромайдан, перехожий, який у всьому розчарувався, прем’єр Лихо, міністр Біда, інші традиційні персонажі, включно з трьома царями та пастушками. Загалом у вертепі є близько 25 персонажів.

Автор різдвяного вертепу УКУ − Мар’яна Савка, відома поетеса та головний редактор «Видавництва Старого Лева». Сценарій написала за дві доби. Текст вертепу повністю віршований, новаторський, з елементами сатири: «Вертеп має традиційну біблійну основу з певним новаторством і суспільно-політичним контекстом. Він є досить філософсько-духовний і містить ті основні повідомлення, які зараз потрібні Україні», – прокоментувала Мар’яна Савка.