Як стати справжнім лідером, – модуль на програмі ІТ

1 Кві 2014

На програмі MSc in Technology Management відбувся п’ятий модуль. Разом з викладачем Деніелом Люїсом з Великобританії, керівником компанії Bright Leadership, учасники вивчали «Методи управління та лідерство». Протягом 4-х днів вони досліджували та дізнавались про різні типи людей, а також вчились розуміти себе, щоб краще та ефективніше управляти людьми.

Учасники розглядали такі теми, як вміння слухати (effective listening), трансформаційне лідерство, лідерство у галузі ІТ, вступ до успішних навичок спілкування, коучинг та менторство, розв’язання конфліктів, типи ролей у команді, як зробити командну роботу ефективною тощо. Під час модуля кожен з учасників також усвідомив, який спосіб навчання є для них найбільш ефективним: під час майстер-класу про типи навчання з Анною Люїс, спеціалістом у сфері людських ресурсів та організаційного розвитку).
Більше про курс.

«We received a lot of useful information, point of views and different approaches how to improve leadership skills. I definitely will try most of them on my practice and I have confidence that result will be success», – ділиться враженнями від модуля учасник програми Мар’ян Савка.

Про викладача:

Деніел Льюїс вже понад 30 років працює на керівних посадах у різних великих провідних компаніях, а саме: Нестле (Nestlé), Дженерал Моторз (General Motors), Сабміллер (SABMiller) та Хайнекен (Heineken). Він допомагав компаніям у сфері формування керівних та лідерських навичок,  долучився до успішної зміни корпоративної культури у Південній Африці та навчав під час цього процесу понад 250 осіб. З 2002 р. Деніел надає допомогу компаніям у пришвидшенні формування лідерських якостей перспективних осіб і вищого керівництва. Він є сертифікованим коучем (Коледж менеджменту Генлі) та має усі повноваження для застосування прийомів Майєрс Бріггз (MBTI) і психометричних прийомів FIRO-B. Він жив і працював у шести різних країнах та брав участь у багатьох міжкультурних проектах, які видалися вкрай успішними. 
Деніел є автором програм Розвитку лідерських якостей (©Challenger Leadership development) та програми розвитку керівних якостей (Executive Development).

{album_49}