Big Start LvBS 2022. Понад 100 учасників розпочали навчання на магістерських програмах

8 Лис 2022
Big Start LvBS 2022 відбувся! 26 жовтня розпочали своє дворічне навчання учасники двох програм – MSc in Innovations and Entrepreneurship та MSc in Marketing Management. А вже 2 листопада – учасники трьох програм – Key Executive MBAMSc in Technology ManagementMA in Human Resources and Organization Development.
Перший Big Start LvBS розпочався із вшанування пам’яті загиблих героїв та привітання учасників від академічної директорки LvBS Наталія Обозненко та ректора Українського католицького університету о. Богдана Праха.
«Ми хотіли створити університет абсолютно інший, університет XXI століття. І довго думали, що це насправді означає, поверталися до коріння, чого бажав би Митрополит Андрей Шептицький чи Патріарх Йосип Сліпий. Час показав, що ми зробили добру справу, побудувавши інституцію, яка розвивається, яка приносить користь суспільству і заради якої варто жити»,–  зазначив отець Богдан.

Вже 2 листопада 70 учасників – власники бізнесу та топ-менеджери, зокрема технологічних компаній, фахівці з управління персоналом – усі вони розпочали своє 2-річне навчання в Бізнес-школі УКУ. «Ви прийняли рішення навчатися у буремні часи, в часи максимальної складності. Ви вже відважні, адже вирішили вкласти час, ресурси й енергію у зростання. Легко не буде, але ми готові взяти на себе, як Бізнес-школа, свою частину відповідальності за навчання і закликаємо вас взяти свою», – звернулася до учасників Наталія Обозненко, академічний директор Бізнес-школи УКУ.

Для кращого знайомства як між собою, так і з різними локаціями університету учасники пройшли динамічний та цікавий квест. А вже більше про історію закладу їм розповів Олег Турій , проректор із зовнішніх зв’язків УКУ. «Це була велика мрія і бажання створити певну позитивну альтернативу в тогочасному суспільстві. Ми хотіли творити нову школу – на нових засадах, на інших принципах, які панували тоді. Так з’явився університет, який будувався на цінностях 3С – свідчити, служити, спілкуватися. Це означає, що університет готує людей, які є прикладом і своїм прикладом готові свідчити. А все це можна здобути, спілкуючись», – зазначив Олег Турій.

Софія Опацька, декан-засновниця LvBS та проректорка зі стратегічного розвитку Українського католицького університету поділилася історією як в УКУ була створена Бізнес-школа і як вона розвивалася з 2008 року. «Бізнес-школа стала також бустером для розвитку університету. Дуже багато випускників і друзів з кола бізнесу підтримують університет. В УКУ почали розвиватися нові програми, було створено дуже багато професійних шкіл. У певний період університет виріс втричі за 2-3 роки».


Також Софія додала, що хоч кожен з учасників прийшов зі своїми очікуваннями, але вони точно до кінця не знають, що їх чекає. «Я хочу побажати вам бути до цього відкритими… Для нас важливо не лише давати знання, інструменти і формули, але й свідчити. Ми не ідеальні, не шукайте тут ідеалу, але ми віримо, що ви нам допомагатимете ставати кращими. Це те, чого ми прагнемо».