Професор Columbia University Gregory Muth у LvBS: перелік подій

18 Бер 2019

З 16 по 23 березня 2019 року в Україні перебуває відомий приватний інвестор та професор Columbia University – Gregory Muth, що приїхав спеціально на запрошення Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS). Професор Мюс має широку експертизу в кількох суміжних сферах і проведе у Львові та Івано-Франківську низку подій, про які ми розповідаємо нижче.

19 березня Грегорі проведе закрите засідання клубу LvBS Investment Lab (це – платформа для українських економістів/фінансистів, що допомагає зрозуміти більше про світову фінансову систему) на тему «Portfolio management».

20 березня Центр сімейного бізнесу LvBS організовує зустріч для власників та топ-менеджерів компаній в межах  Board Leadership Series навчальної програми про Наглядові ради як інструмент корпоративного управління.

21 березня відбудеться відкрита лекція на тему «Прибутки, репутація, клієнти: що дає бізнесу соціальна відповідальність?» – для розуміння переваг корпоративної соціальної відповідальності та інтеграції їх в українських компаніях. Подію організовує LvBS спільно із Центром Лідерства УКУ.

22 березня у Івано-Франківську – ще одна подія Центру сімейного бізнесу LvBS: Грегорі проведе практикум «Корпоративне управління сімейними компаніями» з метою зрозуміти, для чого сімейним підприємствам створювати Ради Директорів, Дорадчі / Наглядові ради та який вплив вони мають на розвиток бізнесу? 

А також читайте статтю Грегорі Мюса про те, які інструменти управління керівникам компаній слід обирати для досягнення поставлених цілей у бізнесі.

Довідка: Приватний інвестор та професор Columbia University (США), раніше займав посаду CEO у  WSL PURE, філантропній організації Світової ліги серфінгу. Грегорі побудував успішну кар’єру фінансиста, включно із створенням та керівництвом компанією StrategicMed, яка є національною організацією боротьби із хронічними захворюваннями; Президент та СЕО організації International Medical Care, яка займається запровадження моделей надання первинниної медичної допомогти у країнах, що розвиваються.