Великого бажайте, – відбулись випускні урочистості LvBS

24 Чер 2015

27 червня у Львівській бізнес-школі УКУ відбулися випускні урочистості випускників програм Key Executive MBA, MS in Technology Management, MS in Innovations and Entrepreneurship.

Цьогоріч серед випускників бізнес-школи: керівники і топ-менеджери компаній, молоді підприємці, які планують або уже запустили власний стартап, ІТ-управлінці: серед яких власники невеликих ІТ-компаній, керівники напрямків у великих та середніх компаніях.  До слова, цього разу випускниками LvBS  стали учасники 1-го набору  програми  MS in Technology Management, першої у Східній Європі програми, яка поєднує технологічну і бізнес-освіту.

Випускників привітав о. Богдан Прах, ректор Українського католицького університету, який наголосив, що навчання з отриманням диплому не закінчується, а усі стають частиною великої спільноти Університету назавжди.  

 

Сommencement speech виголосив президент Американської торгівельної палати в Україні Андрій Гундер. “Робіть те, що підказує ваше серце, ваша інтуїція, – звернувся він до випускників. – Це дороговказ, за яким треба іти. Бо тоді ви будете робити свою працю з любов’ю, і лише тоді ви зможете надихати інших.  Бренд України сьогодні стає все більш впізнаваним, але над його наповненням ще треба працювати. Ваш бізнес, компанії, де ви працюєте – вони можуть формувати правильний бренд України для усього світу. Майбутній facebook може бути створений в Україні, бо тут є дуже великий людський капітал. Зараз є усі умови для прориву на міжнародних ринках, тому все у ваших руках”.

Павло Шеремета, керівник Школи управління УКУ, голова Дорадчої ради LvBS, закликав підприємців до якісного протесту, якісної зміни системи та творення якісного бізнесу, попит на який буде у світі, щоб ми збудували ту країну, про яку мріємо.

 

Тарас Вервега, член Ради директорів компанії SoftServe, наголосив, що новоспечені випускники Львівської бізнес-школи мають усе “щоб летіти вперед, вверх, досягати більшого. Ви маєте фанатстичні ідеї, бажання діяти, і тут ви здобули знання, які допоможуть вам впровадити ці ідеї”. 

Олексій Скрипник, співзасновник компанії ELEKS, народний депутат України висловив думку, що українцям треба подолати комплекс меншовартості: “Ми розумні, талановиті, маємо добру освіту і можемо досягти того, чого захочемо. Ідіть, тяжко працюйте, розвивайте країну. Усе у нас буде добре, бо є такі фантастичні люди як ви”, – звернувся управлінець до випускників.

 

Геннадій Зубко,  міністр регіонального розвитку України закликав підприємців не боятися брати відповідальність на себе і додав: “Ви ті люди, які можуть зробити Україну кращою, бо бренд України складається з успішних людей”.

 

Андрій Ганкевич, директор зі стратегічного розвитку компанії ELEKS записав відеопривітання для перших випускників MS in Technology Management, у якому зазначив: “Ми б хотіли, щоб кожен випускник цієї програми став лідером, візіонером технологічного світу майбутнього і провадив своє місто, свою країну, весь світ вперед, використовуючи новітні технології, інноваційні підходи”.

 

Також випускники програми MS in Technology Management оголосили про створення стипендійного фонду для студентів, які навчатимуться на новій програмі Програмі з комп’ютерних наук УКУ. Це дасть можливість талановитим дітям здобути якісну ІТ-освіту в Українському католицькому університеті.