Вступ 2022 до LvBS. II хвиля і додаткові можливості [Оновлено]

13 Вер 2022

Вступ 2022 до LvBS продовжується. Якщо ви хочете здобути бізнес-освіту і вступити на одну з магістерських програм Бізнес-школи УКУ, можете скористатися умовами додаткової вступної кампанії, яка відбудеться в жовтні.

За наявності вільних місць на програмах, додаткова вступна кампанія проходитиме у наступні дати:

З 17 по 21 жовтня 2022 року – прийом заяв та документів.

З 24 по 27 жовтня 2022 р. – вступні випробування (фахові вступні іспити та індивідуальні співбесіди для вступників на основі дипломів магістр/спеціаліст).

До 10:00 31 жовтня 2022 р. – оприлюднення рейтингового списку рекомендованих до зарахування вступників.

До 18:00 3 листопада 2022 р.  – виконання вимог до зарахуванн.

До 18:00 4 листопада 2022 р. –  зарахування.

Реєструйтесь на нашому сайті на сторінках програм і отримайте консультацію менеджерів щодо вступу.

Раніше ми повідомляли:

Реєстрація на Магістерський тест навчальної компетентності (МТНК) через Приймальну комісію УКУ відбувається  з 14:00 12 вересня 2022 року до 18:00 15 вересня 2022 року. Більше про це тут.

Реєстрацію на тест можуть здійснити лише особи, які не змогли зареєструватися для участі в основній сесії МТНК. Зареєструватись потрібно в онлайн-формі. Приймальна комісія УКУ здійснює перевірку наданих вступником/цею даних та реєструє його/її на обрані тести 19 вересня 2022 року.

Якщо ви плануєте вступ на основі диплома магістра/спеціаліста, то за вашим рішенням замість МТНК ви можете скласти індивідуальну усну співбесіду з іноземної мови. В цьому випадку реєструватися на МТНК не потрібно.

Спеціальна сесія МТНК/МКТ відбуватиметься з 29 вересня по 3 жовтня. Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Окрім того, згідно з рішенням Міністерства освіти і науки, вступники, які не змогли зареєструватися для участі в основній сесії МТНК/МКТ, матимуть змогу зробити це 19 вересня. Як йдеться на сторінці Українського центру оцінювання якості освіти, особи, які зареєструються 19 вересня, братимуть участь у спеціальній сесії МТНК/МКТ, що запланована на 29 вересня – 3 жовтня. Більш детальна інформація про це тут.

Вступники, які здаватимуть МТНК на спецсесії, матимуть змогу взяти участь у додатковій вступній кампанії до LvBS в жовтні за наявності вільних місць на програмі. 

Про додаткові дати іспитів на магістерські програми LvBS ми повідомимо згодом.

Читайте також!

 Більше дізнатися про Навчальні програми LvBS!

  • Для перших осіб бізнесу Key Executive MBA  (Бізнес-адміністрування) – програма, яка дає саме ті знання, які мають підсилити досвід для трансформації компанії перед викликами майбутнього. І все це через призму етики та філософії бізнесу, лідерства, що допомагає вистояти у найскрутніші часи.
  • MSc in Technology Management (Управління технологіями) – розроблена для керівників вищої ланки технологічних компаній. Спрямована на об’єднання технічних та бізнес-компетенцій, поглиблення розумінь потреб клієнтів, розвиток власних управлінських та лідерських навичок.
  • MA in Human Resources and Organization Development (Управління персоналом та організаційний розвиток) – розроблена спеціально для HR-фахівців, що прагнуть структурувати власний досвід, здобути HR і бізнес-експертизу міжнародного рівня та розвинути професійні компетенції майбутнього. Випускники програми активно зростають і стають бізнес-партнерами компаній.
  • MSc in Innovations and Entrepreneurship (Інновації та підприємництво) – унікальна програма магістерського рівня в Україні, яка надає системні знання для створення власного бізнес-проекту в технологічній або інноваційній сферах.
  • MSc in Marketing Management (Менеджмент маркетингової діяльності) – сучасна європейська магістерська програма з маркетингового менеджменту, що об’єднує найкращі практики світової бізнес-освіти та досвід українських та міжнародних компаній. Для людей, які хочуть розвивати кар’єру в сфері маркетингу та реалізовувати неординарні проекти.

Слідкуйте за оновленням інформації про вступ на нашому сайті!