Жіноче лідерство: як почати творити свою історію

22 Тра 2017

Коли вже недостатньо просто керувати проектами, потрібно опановувати лідерські інструменти та навички, аби «керувати змінами, процесами, думками». Центр лідертсва УКУ спільно з Львівською бізнес-школою УКУ завершили вже ? програму з жіночого лідерства. Цього разу навчання проходило у Києві та зібрало учасниць з громадського, публічного та бізнес секторів.

Яскраві, активні, цілеспрямовані учасниці програми діляться своїми враженнями та висновками від навчання:

 TS

Наталя Церклевич, ГО «Форум НДО в Україні»: «Ця програма змусила мене подумати, як саме я хочу керувати певними змінами у суспільстві. Лідер це той хто творить нові сенси і продукує суспільні трансформації. В певному віці ти починаєш розуміти, що тобі не досить просто керувати проектами, потрібно керувати змінами, процесами, думками. Цей курс змусив мене сісти і подумати «а, що якщо почати творити повістю свій проект». Тепер знаю, що для цього потрібно дві лідерські компетенції цілісність і хоробрість. Тож залишилось їх розвинути у собі і подолати внутрішні бар’єри, які не випускають із зони комфорту».

 KR

Катерина Риженко, Transparency International Україна: «Ти – автор своєї історії життя і успіху, ти маєш вибудовувати себе кожним здійсненим кроком. І хоча часто успіх досягається майже інтуїтивними діями, дуже корисно мати набір інструментів, які тобі допоможуть бути більш ефективною і просто краще себе розуміти. Навчання у Львівській бізнес-школі УКУ надало мені такі інструменти, вказало як і над чим працювати в собі, а також надихнуло прикладом чудових жінок, з якими я мала щастя познайомитися під час навчальних модулів».

 DB

Діана Берг, ГО «Платформа ТЮ»: «Перший модуль програми «Жіноче лідерство та управління змінами» для мене був інтенсивом, де за три дні я дізналася більше, ніж могла очікувати. Залишилося відчуття, що це був тільки початок, і попереду великий та цікавий шлях. Ті проблеми та виклики, що їх довелося мені долати в своїй творчій діяльності навмання, навіть на дотик, виявилися вже досліджено та описано. Дякую LvBS та Центру лідерства УКУ: я зрозуміла, що не зважаючи на унікальність та досвід кожного та кожної з нас, існують універсальні інструменти та методи, що однаково ефективно працюють в різних сферах – від бізнесу та громадського сектору до мистецтва та благодійності. Окрема подяка за спробу створити середовище лідерок та підкреслити роль жінок в позитивних суспільних змінах».

Нагадаємо, Центр лідерства УКУ є спільним проектом Українського католицького університету, Львівської бізнес-школи УКУ, Інституту лідерства та управління УКУ та Школи управління УКУ, що втілюється за партнерства та співпраці з Ivey Business School.  Місією Центру лідерства є розвиток нового покоління лідерів у сфері бізнесу, державного адміністрування,  неприбуткового та військового сектору через навчання, дослідження та партнерство з провідними глобальними інститутами.  

 MPh