Менеджмент змін, стратегія, інтелект: must see фільми від Юрка Филюка

25 Лип 2017

Львівська бізнес-школа УКУ продовжує збирати поради наших викладачів, експертів та друзів про те, які фільми варто переглянути бізнесменам. Цього разу ділимось рекомендаціями співзасновника проекту «Тепле місто», ресторатора Юрка Филюка, які варто переглянути цього літа:

yf

Людина, яка змінила все / Moneyball (США, 2011)

«Фільм про менеджмент змін – фантастично крута історія, яка демонструє весь спектр опору з боку системи, коли ти намагаєшся внести зміни в її установлені порядки. Але стрічка і про те, які потенціали ти можеш вивільнити в разі успіху такого підходу», – каже Юрко.

Фільм – це американська біографічна драма режисера Беннетта Міллера за книгою Майкла M. Льюїса, виданою в 2003, про Оклендську бейсбольну команду і її генерального менеджера, Білі Біна. Його мета — створити конкурентоздатну бейсбольну команду, попри фінансові труднощі. У ролях: Бред Пітт, Джона Гілл, Філіп Сеймур Гоффман.

mb

Читайте також: Три фільми-кейси для фінансистів від Михайла Колісника

Принцеса Монако / Grace of Monaco (Франція, США, Бельгія, Італія, Швейцарія, 2014)

«Для мене цей фільм – про адвокацію, інтелект, волю, терпіння, стратегію і те, що можна отримати, поєднавши це все разом», – розповідає Юрко Филюк.

Кінофільм режисера Олів’є Даана. Весь Голлівуд лежав біля її ніг — розкішні вілли, oскарівські прийоми і елегантні чоловіки, але вона вибрала королівський палац, аристократичні бали та благородного принца з маленької країни сусідки Франції. Вона була королевою Голлівуду, але воліла стати Принцесою Монако. У ролях: Ніколь Кідма, Тім Рот, Пас Вега.

gr

Читайте також: Три фільми про стратегію для керівників від Сергія Лесняка

Додамо, Львівська бізнес-школа УКУ також рекомендує до перегляду фільм «The Men Who Built America». Команда Школи переглядала цей фільм у межах навчання на курсі відомого бізнес-футуролога Адріана Сливоцького.