Три незручні запитання до Почесного Консула Нідерландів у Львові

14 Сер 2017

9 серпня у Львові на вул. Винниченка, 12 відкрили Почесне Консульство Королівства Нідерландів. З цієї нагоди Новопризначений Почесний Консул, викладач LvBS Андрій Гринчук розповів Львівській бізнес-школі УКУ, яких змін для середовища очікувати та якими будуть його пріоритетні завдання стосовно розвитку бізнес-співпраці.

ah

«Пріоритет якраз лежить у сфері поглиблення торговельної співпраці на інвестування. Зараз рано прогнозувати, наскільки успішно такі цілі будуть досягнуті, оскільки купівельна спроможність людей та інвестиційна привабливість від Почесного Консула не залежать у першу чергу 🙂 Але, як було сказано на одній із офіційних зустрічей: «Сподіваємося, що голландський бізнес отримав потужного лобіста в Західній Україні», – розповів Андрій Гринчук.

Окрім того, що Андрій Гринчук очолив Почесне Консульство, він також є адвокатом, керуючим партнером Юридичної фірми «Гринчук та партнери», членом Комітету підприємців Львівщини, Асоціації правників України та International Bar Association, а також викладає у Львівській бізнес-школі УКУ. Також він має чудове почуття гумору, тож ми запропонували йому відповісти на три «незручні» жартівливі запитання:

LvBS: Андрію, чи має Почесний Консул Нідерландів у Львові носити на роботі кломпи (традиційні голландські дерев’яні черевики)?
Андрій Гринчук: И-и, але оселедець тепер має їсти тільки по-голландськи :)!

LvBS: Чи побільшає тепер в Україні голландського сиру та інвесторів?
Андрій Гринчук: Інвестори приїдуть за сиром. Будемо пробувати розвивати торгівлю і заманювати інвесторів))

LvBS: Чи нелегальний імпорт з Нідерландів в Україну легалізують?
Андрій Гринчук: Я б тут краще легалізував, щоб все було легально :).

Нагадаємо, Андрія Гринчука призначили Почесним Консулом Королівства Нідерланди у Львові у липні 2017 року.