Як ефективно управляти малим бізнесом, – закінчилася програма для учасників другого набору

2 Кві 2014

28 березня закінчився навчальний курс для власників малого бізнесу «Ефективне управління малим бізнесом». На останньому модулі учасники вивчали маркетинг і продажі.

Курс стратегічного маркетингу викладав Ігор Гут, керуючий партнер DYB Ukraine. Учасники вивчали ДНК стратегічного маркетингу, золотий трикутник Адріана Сливоцького та багато інших інструментів побудови успішної компанії.  Під час курсу стратегії продажів від Олеся Піщака, аудитора з продажів DYB, учасники  окрім теорії розглянули багато практичних кейсів та прикладів, з допомогою яких вивчали стратегії та інструменти збільшення продажів.

Нагадаємо, що за час навчальної програми «Ефективне управління малим бізнесом» учасники уже пройшли курси стратегічного планування із Олександрою Баклановою, фінансів з Михайлом Салом, Любомиром Тарновським і Тарасом Хомою, управління персоналом із Ольгою Садохою і Софією Опацькою, правових аспектів ведення бізнесу з Андрієм Гринчуком, а також відвідали зустрічі та майстер-класи Ярини Ключковської, Андрія Худо та Павла Шеремети.

Бажаємо учасникам подальших професійних успіхів та ефективного використання отриманих у LvBS знань!

Найближчий модуль програми  Ефективне управління малим бізнесом” стартує у жовтні 2014 року і триватиме до лютого 2015 р. 

Програма спеціально розроблена під потреби, що виникають протягом всіх життєвих циклів малих компаній: від заснування до зростання чи продажу бізнесу. Отримані на програмі знання допоможуть керівникам малого бізнесу уникнути поширених помилок та створити міцну основу для досягнення стійкого фінансового успіху на всіх стадіях життєвого циклу. Навчальний курс складається з п’яти модулів, кожен з яких присвячений окремій темі. 

{album_50}