Творці інноваційних проектів стали стипендіатами MSIE

2 Чер 2014

Відбувся другий етап конкурсу «Icreate». Експертне журі визначило 4 найкращі проекти, творці яких отримали стипендії для навчання на Програмі з інновацій та підприємництва LvBS. Стипендія покриє частину вартості навчання у Львівській бізнес-школі.

Серед журі конкурсу: фінансовий директор LvBS Михайло Сало, керівник відділу розвитку УКУ Наталка Климовська, керівник KEMBA LvBS Ярина Бойчук, менеджер Програми з інновацій і підприємництва Уляна Гошко, стипендіат програми, учасник першого набору, ІТ-спеціаліст Ярослав Чарковський.

У фіналі змагались 7 учасників. За умовами фіналу конкурсу, учасники за 5 хв. у п’яти слайдах мали розповісти про свій проект англійською мовою.

Андрій Фендик представив свій проект «Career Centre» − цікавий спосіб допомогти студентам здобути досвід роботи ще під час навчання в університеті

Богдан Гузар презентував проект «Еxoskeleton»

Ліля Боровець прийшла на конкурс з уже діючим проектом «Дія в Україні», команда уже зробила чимало для реалізації своєї ідеї. Детальніше у відеопрезентації про проект

Тарас Добош та Богдана Вавринчук розповіли про свій неординарний проект «Funeral services»

Ростислав Пужаковський мріє зробити свій особистий внесок, щоб світ став кращий, створивши «Educational psychological centre»

Олена Малець мріє реалізувати проект «Lviv History Interactive Museum» − потрібний проект для міста Львова. Тарас Романик презентував свою ідею під назвою «Таксі разом».

За підсумками конкурсу «Icreate» стипендії для навчання отримали:

  1. Богдана Вавринчук і Тарас Добош (Funeral services) – стипендія, яка покриває 50% від вартості навчання
  2. Олена Малець ( Lviv History Interactive Museum) – стипендія, яка покриває 50% від вартості навчання
  3. Лілія Боровець (Дія в Україні) – стипендія, яка покриває 30% від вартості навчання
  4. Романик Тарас (Таксі разом) – стипендія, яка покриває 30% від вартості навчання

Вітаємо переможців!