Управління компанією і стратегічне планування вивичали власники малого бізнесу

15 Жов 2014

У Львівській бізнес-школі стартувала навчальна програма для керівників малого бізнесу. 27 учасників з Одеси, Львова, Житомира, Івано-Франківська та Рівного протягом п’яти місяців вивчатимуть як ефективно управляти малим бізнесом.

На першому модулі (9-10 жовтня) підприємці вивчали основні аспекти управління компанією та стратегічне планування.

Олександра Бакланова, керуючий партнер компанії pro.mova розповіла про поняття цінностей, місії, візії та стратегії у бізнесі.

Стратегічне та сценарне планування підприємці розглянули зі Світланою Комінко, професором School of Business of British Columbia Institute of Technology.

Також учасники курсу мали нагоду відвідати зустріч Спільноти LvBS з Віктором Пинзеником та Ярославом Притулою, на якій експерти обговорювали фінансову ситуацію  в Україні та можливості для регіону.

Додамо, що на програмі «Ефективне управління малим бізнесом»  підприємці навчатимуться п’ять модулів. За цей час вони прослухають курси «Основні аспекти управління компанією та стратегічне планування», «Маркетингова дільність», «Забезпечення розвитку та збереження бізнесу», «Фінансовий менеджмент», «Управління людьми».

Програма «Ефективне управління малим бізнесом» спеціально розроблена під потреби, що виникають протягом всіх життєвих циклів малих компаній: від заснування чи придбання до зростання чи продажу бізнесу. Отримані на програмі знання допоможуть керівникам малого бізнесу уникнути поширених помилок та створити міцну основу для досягнення стійкого фінансового успіху на всіх стадіях життєвого циклу.