Змінюємо країну разом, – закінчилась програма розвитку управлінців державної служби ЛОДА

15 Гру 2014

Протягом листопада у LvBS навчались працівники Львівської обласної державної адміністрації. Це спеціальна 4-х модульна програма розвитку управлінців державної служби, яку розробила бізнес-школа. 

Навчання розпочали із вивчення «Емоційного інтелекту» разом з Наталкою Шпот. Під час другого модуля Євген Глібовицький розповів про «Спадкоємність політики». Софія Опацька викладала для учасників курс «Персональний бренд та командні ролі». Програма закінчилась курсом «Ефективні комунікації» з Олександром Мєшалкіним.

Оксана Вацеба, заступник начальника управління молоді та спорту Львівської ОДА

«Щира подяка організаторам за навчання, цікавий підбір лекторів, можливість спілкуватися з колегами з інших департаментів облдержадміністрації, сприятливу атмосферу. Прослухані лекції дозволили згуртувати наш колектив і сформувати подальші шляхи професійного розвитку» 

Ольга Любичанківська, головний спеціаліст управління молоді та спорту Львівської ОДА

«Навчання за програмою розвитку управлінців державної служби відбувалося в атмосфері, коли ідеї та думки самі тебе знаходять, бо поруч лектори з непересічним досвідом. Я вважаю, такого роду програми дуже доброю нагодою для держслужбовців, бо саме тут з’являється віра в свої сили, можливість для самовдосконалення, розвитку й росту».