Shaping Davos: відео

23 Січ 2015

Цього року зустріч Світового економічного форуму вийшла за межі Давосу – 40 міст з усього світу організували місцеві сесії Shaping Davos та доєдналися до панельних дискусії в Давосі.

Місцеву сесію у Львові організував львівський хаб спільноти Global Shapers за підтримки LvBS.

Прямому включенню в Давос передувала львівська сесія Shaping Innovation Ecosystem. В рамках сесії відбулася панельна дискусія за участі Андрія Ганкевича (голова наглядової ради Кластера IT-BPO), Романа Зінченко (координатор мережі енергетичних інновацій greencubator), Богдана Купича (віце-президент KM Core, директор Founders Institute в Україні),Максима Лисака (виконавчий директор Startup Depot). Модерував сесію випусник MS in Innovations and Entrepreneurship Тимофій Александронець

 

Участь у фінальній панельній дискусії в Давосі взяли Андреа Іллі (CEO, illycaffe), Джим Снабе (керуючий директор Світового економічного форуму), Холгер Спілберг (Head of Digital Innovation, Credit Suisse). Разом із хабами Піттсбургу (США), Кіто (Еквадор), Ер-Ріяд (Саудівська Аравія) та Львів (Україна) з експертами відбулась дискусія на тему «Від ідеї до дії: творення культури інновацій» в Давосі. Молоді лідери та визнані фахівці з усього світу мали можливість спілкуватись у режимі реального часу.