Закінчилась корпоративна програма управлінського розвитку для SoftServe

20 Лис 2015

Корпоративна програма управлінського розвитку ‪‎LvBS‬ для однієї з найбільших ІТ-компаній України SoftServe закінчилася презентацією 11 проектів, над якими учасники програми працювали у групах протягом останніх п’яти місяців.

Учасники презентували свої проекти перед радою директорів, генеральним директором та виконавчою радою компанії.

Кріс Бейкер, генеральний директор компанії говорить: «Я неймовірно вражений та гордий роботами наших лідерів над проектами. Ця програма була хорошою інвестицією у нашу компанію – не тільки для постійного розвитку управлінців компанії, а й для самих проектів. Думаю, що у певний спосіб, усі проекти матимуть позитивний вплив на наш бізнес. Висловлюю вдячність Львівській бізнес-школі за їхню міцну підтримку і невтомну роботу і за те, що ця програма успішно відбулась».

Нагадаємо, що у рамках Corporate Executive Educational Program для SoftServe управлінці компанії прослухали курси від провідних викладачів України та світу. Зокрема «Introduction into a Business as a System» від Михайла Винницького (Україна), «International Finance» від Манміта Сігха (EMLYON, Шанхай) та Михайла Сала (фінансового директора LvBS), «Business Communications» від Анни та Деніела Льюісів (Institute of Leadership and Management, Лондон), «Leading Change: From Strategy to Action» від J.B.Касарджана (Babson College, США), «Customer and Non-Customer Centric Organization» від Павла Шеремети (Школа управління УКУ), «Strategy and Marketing» від Джо Понса (AXIOMA Marketing Consultants , Іспанія).

Дякуємо викладачам та компанії SoftServe за співпрацю! Бажаємо успіхів у втіленні проектів.