Що впливає на ефективність вашої компанії? Власники малого бізнесу почали навчання у LvBS

22 Бер 2016

23 власники малого та середнього бізнесу зі Львова, Івано-Франківська, Тернополя та Вінниці почали навчання з курсу «Стратегічне планування»  керуючого партнера компанії pro.mova Олександри Бакланової. Говорили про про цінності та стратегію бізнесу, місію, візію та цілі.

Це п’ятий набір  програмі «Ефективне управління малим бізнесом» Львівської бізнес-школи УКУ. Учасники програми ЕУМБ

«Колись зміни зміни були надзвичайно болючим процесом, чимось таким, що потрібно було «пережити», щоб іти далі. Тепер поняття змін – повсякденне, вони відбуваються постійно, і є безперервним процесом на всіх етапах. Так само, як і прийняття рішень. Ці два критерії однаково впливають на ефективність вашої діяльності», – каже член Несторівської та Унівської експертних груп, Олександра Бакланова.

Олександа Бакланова читає курс

У рамках модулю учасники мали можливість познайомитись й поспілкуватись засновником та генеральним директором ВАТ «Троттола» Ярославом Рущишином, який поділився історією власного бізнесу. Він в деталях розповів, як засновував й розвивав свою справу, що йому вдавалось, а що – ні, та мотивував підприємців створювати якісний продукт.  «Ми з вами повинні створювати точки якості і задавати ними тон. Туди, де є якість, тягнуться люди. Це – ідея правди. Ми повинні нести її, щоб повернути з Європи нашу молодь, щоб вона хотіла працювати в Україні», – радить Ярослав.

Ярослав Рущишин

Попереду в учасників ще чотири модулі. Власники малого й середнього бізнесу вивчатимуть «Маркетингову діяльність та продаж», «Основи фінансів», «Правові аспекти ведення бізнесу» та «Управління персоналом».

Більше про програму.