LvBSgraduation-2016: Все попереду!

30 Чер 2016

Випускний 2016 року став дуже особливим днем для Львівської бізнес-школи УКУ. Півсотні випускників отримали дипломи. Це велике досягнення для них та для бізнес-школи, адже за кожним дипломом – багато днів навчання, велика праця над важливими проектами та захист своїх ідей, нові можливості та поширення цінностей LvBS.

Цього року навчання в LvBS закінчили 11 учасників програми MS in Innovations and Entrepreneurship, 15 учасників MS in Technology Management, 9 – Key Executive MBA. Також вперше в Україні LvBS випустила 14 магістрів з Human Resources and Organization Development. День вдячності, щирих побажань, незабутніх емоцій – це те, чим став випускний для учасників, викладачів, гостей та команди Львівської-бізнес-школи. Згадуємо разом, як це було.

Офіційну частину святкувань розпочав з молитви ректор Українського Католицького Університету отець Богдан Прах. Він наголосив, що LvBS є особливим явищем для цього міста, країни і світу.

Bohdan Prach

Після нього вітальне слово для випускників виголосив Єпископ Паризької єпархії УГКЦ, Президент Українського Католицького Університету владика Борис Ґудзяк. «Це щось нове у нас, такого випуску в цьому місці і в такому форматі ще не було. Знаменно, що у час викликів ми живемо в творчий спосіб… Проблема нашого життя в тому, що ми хочемо виграти лотерею, хочемо магію. Але перемога чогось коштує. Ваша праця, ваше навчання є запереченням цієї спокуси. На вас всі дивляться, як на тих, хто змінить світ. Вітаю вас з цим. Все попереду!», – наголосив владика Борис.

Borys Gudziak

З його слів, рішення піти навчатися для людей бізнесу – дуже непросте. Він зазначив, що також дуже особливим і важливим рішенням було зокрема навчання владики Венедикта, який цього року став випускником програми KEMBA Львівської бізнес-школи УКУ.

Vladyka Venedykt

«Це великий рух з точки «А» до точки «Б». Сьогодні такий рух робить ціла наша країна, і ви – разом з нею!», – додав владика Борис.

Слово до випускників виголосила міністр фінансів України 2014-2016 рр., українська громадська діячка і підприємець Наталія Яресько. Вона сказала, що у житті випускникам доведеться робити не один складний вибір, і треба розуміти, на що опиратися, приймаючи рішення: «Так склалося, що українцям доля підкидає важкий вибір частіше, ніж іншим. Це не лише кар’єра, робота, сім’я, прагнення дати найкраще своїм дітям. Але, як українці, ми щодня обираємо, як можемо служити своєму народу. І наші відповіді визначають долю нації. Я переконана, що освіта, яку ви здобули тут, у Львівській бізнес-школі УКУ, допоможе вам приймати ці непрості, але правильні рішення в житті».

Nataliya Yaresko

Наталія Яресько також дала чотири поради для успіху випускникам LvBS:

  • Ідіть за своїм покликом. Займайтеся тим, чим любите. Але пам’ятайте, покликання не може бути ефективним без зусиль. Перед обличчям всього успадкованого, глобального, неочікуваного тільки улюблена справа допоможе рухатись вперед.
  • Ніколи не сумнівайтеся у важливості свого індивідуального внеску до глобальної справи.
  • Завжди пам’ятайте, що працьовитість і порядність – це ознаки, які виділяють Вас.
  • Цінуйте свої традиції та родини, черпайте силу і впевненість з нашої історії і застосовуйте ці сили та досвід для подолання викликів.

Софія Опацька, декан LvBS, у зверненні до випускників сказала, що випускна церемонія – це завжди найбільше свято для бізнес-школи.

Sophia Opatska

«Ми святкуємо ваш успіх і наш спільний з вами успіх. Рівень бізнес-школи оцінюють за рівнем її випускників. Про нас будуть думати так, як думатимуть про вас. Ми знаємо, що багато з вас тут виросли – і з управлінської і з особистісної точки зору. Бажаю Вам уміти застосовувати знання і досвід, який ви здобули в LvBS і, що складніше, поширювати це у ваших організаціях, у вашому бізнесі… Зміна країни – це надважливе завдання для цього університету і для цієї бізнес-школи. Залишайтесь справжніми Людьми. Беріть на себе відповідальність. Люди бізнесу мають дуже багато влади – в хорошому сенсі цього слова. Бажаю вам скористатись нею для втілення цих добрих змін. Ми пишаємось вами!», – сказала Софія Опацька.

Також випускники LvBS переглянули відеозвернення члена ради директорів та керуючого партнера компанії SoftServe Тараса Вервеги, який наголосив: «Українці – це нація, яка вміє не тільки воювати і співати. Це ще й нація підприємців, які можуть будувати компанії світового рівня».

Він також оголосив про започаткування премії «From 0 to 1 – startup innovations» для відзначення автора найкращої дипломної роботи серед учасників програми MS in Innovations and Entrepreneurship LvBS. Цього року премію у 25 тис. грн отримала Тетяна Косміна, авторка ідеї журналу «La Boussole».

LvBS_2016

Після цього відбулося урочисте вручення дипломів, яке провели Наталія Яресько, Софія Опацька та о. Богдан Прах спільно з менеджерами навчальних програм, а також церемонія перекидання китичок на бонетах та виконання «Гаудеамусу».

LvBS_2016

Директор зі стратегічного розвитку компанії ELEKS Андрій Ганкевич також привітав випускників і побажав їм бути мудрими та цілеспрямованими.

Andriy Hankevych

Випускниця програми MA in Human Resources and Organization Development Олена Скляренко сказала, що Львівська бізнес-школа УКУ вирощує не тільки нових громадян, але й нову країну: «Ви творите людей, які стають не тільки професіоналами, але й несуть справжню місію і справжні цінності».

Olena Sklyarenko

Також до випускників звернувся Жоао Перре Віана, бізнес-консультант у 9 країнах Європи і Азії, викладач LvBS. Його виступ став надихаючим завершенням офіційної частини випускного. Після цього випускники вирішили робити спільне фото та смакувати святковим тортом.

Joao Perre Viana

Ось уривок з виступу Жоао Перре Віани: «Немає прокладеної дороги. Лише ви, йдучи, створюєте її, прокладаєте нові шляхи. І коли ви обернетесь назад, то побачите дорогу, якою вже більше ніколи знову не підете… Немає такої універсальної речі, яка змінить усе так, як вам би хотілося. Важливо зосередитися на кожному кроці, який ви робите, замість того, аби шукати магічного швидкого рецепту досягнення успіху чи вирішення усіх ваших проблем… Ніколи не зупиняйтесь, продовжуйте посміхатися до світу, адже, можу гарантувати, світ посміхатиметься вам у відповідь».

Graduation2016