«Гра в довгу»: третій сезон нових інструментів та партнерств

7 Чер 2024

Третій сезон проєкту «Гра в довгу» доходить до завершення, ТОП-300 учасників, згідно з рейтингом, отримали запрошення взяти участь у навчальних Буткемпах та можливість позмагатися за гранти на навчання й розвиток власних бізнесів. Ділимося з вами інформацією про унікальність 3 сезону, його наповнення та учасників.

«Гра в довгу» – це професійна освіта для підприємців у зручному мобільному форматі. Під час третього сезону викладачі Бізнес-школа УКУ та Університету Коннектикуту (США) ділилися своїми унікальними знаннями та багаторічним досвідом. А найактивніші учасники гри мають можливість позмагатися за гранти на суму 2,3 млн грн.

Особливості третього сезону

Програма третього сезону «Гри в довгу» запроєктована так, щоб, враховуючи всі інструменти двох попередніх сезонів, вивести учасників на ще вищий рівень в управлінні компаніями. Цього сезону було передбачено три навчальні тури, які включають 15 відео-лекцій та шість інтерв’ю з представниками бізнесу різних масштабів.

Хто грав в довгу в третьому сезоні?

До проєкту доєдналось 2 450 осіб, хто прагне розвинути власну справу. Радіємо, що серед них мають змогу навчатися 124 учасника, що перебувають на військовій службі або є ветеранами. Попри складні  умови захисту української держави на передовій, наші захисники знайшли можливість та час для навчання. Це свідчить про підвищену зацікавленість військовослужбовців у професійному розвитку, зокрема і бізнес-навичок. 

Учасники з усіх куточків України та навіть з-за кордону грали в довгу, шукали та знаходили відповіді на свої виклики та потреби.

Підприємці з різних сфер, з різним досвідом, та всіх їх об’єднує бажання розвиватися та навчатися новому.

Оновлена програма проєкту розроблена відповідно до запитів і викликів щодо розвитку та масштабування сучасного українського бізнесу. Після навчання учасники вийшли з переліком інструментів та порадами для подолання труднощів і виведення бізнесу на новий рівень, розумінням як ефективно освоювати нові горизонти.

У «Грі в довгу-3» частка власників та ТОП-менеджерів компаній становить більше 60% від усіх учасників. В наших інтересах було озброїти всіх гравців ефективними бізнес-знаннями. 

До «Гри в довгу» доєднались учасники з більше ніж 15 різних сфер. Найпопулярнішими ділимось з вами: 

У 3 сезоні разом ми навчилися: 

  • Як моделювати бізнес-процеси та будувати карту процесів у компанії.
  • Як застосовувати LEAN-інструменти, щоб оптимізувати витрати та суттєво збільшити прибутки.
  • Як керувати не лише поточними фінансами, але й планувати їх на майбутнє.
  • Де та як ефективно шукати працівників у компанію під час війни.
  • Як результативно застосовувати інструменти інтернет-маркетингу.
  • Як створювати бренд та використовувати переваги поведінкових теорій.
  • Як за допомогою сервісу управляти досвідом клієнта.
  • Які переваги ветеранів для компанії та як успішно їх інтегрувати у компанію.
  • Як зберегти й зміцнити психічне здоров’я в колективах.
  • Як стратегічно управляти складовими бізнесу в умовах війни.
  • Як покращувати результати бізнесу на основі мереж.
  • Як масштабувати бізнес та освоїти нові ринки.

Навчання на проєкті «Гра в довгу-3» пройшли власники та працівники компаній різного розміру, які працюють в Україні.

Цього сезону домінують представники компаній з досвідом понад 11 років. Це свідчить про зростаючу зацікавленість досвідчених компаній у нових можливостях та інноваціях.

Партнери 3 сезону

Платіжна платформа Fondy спільно з Фондом «Промприлад» організували цей проєкт, спрямований на підтримку бізнес-освіти в Україні. За підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та Western NIS Enterprise Fund «Гра в Довгу» реалізувалася. Освітніми партнерами стали – Бізнес-школа Українського католицького університету та Бізнес-школа Університету Коннектикуту (США), які залучили своїх викладачів, щоб поділитися з учасниками цінними знаннями та навичками, необхідними для розвитку підприємництва. 

 

Приєднуйтеся до ком’юніті

Слідкуйте за новинами та підписуйтесь на телеграм канал «Гри в довгу», де детальніше ви дізнаєтеся про підсумки турів та познайомитеся ближче з учасниками.

А якщо ж ви ще не знайомі із цим проєктом, переходьте на лендинг «Гри в довгу». Стежте за новинами, щоб не пропустити наступний сезон!