Магістерські програми Бізнес-школи УКУ очолили нові лідери

12 Жов 2022

З початком навчального 2022 року кожна з п’яти магістерських програм Бізнес-школи УКУ отримала нового директора, експерта з галузі, практика, що розвиватиме програму за найвищими міжнародними стандартами і відповідно до нових викликів як у професійній сфері, так і сфері бізнес-освіти загалом.

Відтак, директоркою магістерської програми Key Executive MBA Бізнес-школи УКУ стала Валерія Козлова. Валерія – провідна експертка з розбудови систем у бізнесі, стратегії глобального розвитку та результативного мислення, авторка когнітивної технології EQ-boost. Вона є засновницею компанії Result V Group, що спеціалізується на розробці та реалізації програм глибинної трансформації бізнесу під запит власника. Авторка книги «Технологія EQ-Boost. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті», стратегічний партнер Бізнес-школи УКУ та співавторка програми «Ефективне менторство через призму EQ-Boost» у LvBS.

Микола МаксименкоДиректором магістерської програми MSc in Technology Management Бізнес-школи УКУ став Микола Максименко.  Микола займає посаду AVP of R&D у компанії SoftServe, кандидат фізико-математичних наук, науковець. Микола вивів на новий рівень R&D у компанії. Його команди отримали визнання та нагороди на міжнародному рівні. Вони розробляють унікальні технології, що базуються на найновіших наукових відкриттях, як-от квантові обчислення та машинне розпізнавання емоцій, беруть участь у програмі Horizon 2020. Микола є випускником програми MSc in Technology Management і викладачем Бізнес-школи УКУ. Раніше він займався наукою в Інституті комплексних систем Макса Планка (Німеччина) та в Інституті Вайцмана (Ізраїль).

Ірина Тимощенко-Петрова стала директоркою програми MA in Human Resources and Organization Development. Ірина є випускницею цієї програми і викладачкою Бізнес-школи УКУ. Вона є експерткою в галузі стратегічного планування та організаційного розвитку, має 18 років управлінського досвіду, є експерткою в сфері HR та розвитку управлінських компетенцій.

Ірина є співзасновницею бюро стратегічного супроводу Superwise у межах якого консультує компанії щодо побудови стратегій та організаційного розвитку. Загалом вона спеціалізується на темах управління людьми, побудові HR-функції, організаційному розвитку, розвитку управлінських компетенцій, забезпеченні принципів різноманіття та інклюзивності, побудові смислових платформ організацій, розробці та втіленні стратегій розвитку організацій.

 Олександр Акименко став директором магістерської програми MSc in Innovations and Entrepreneurship Бізнес-школи УКУ. Олександр є співзасновником компаній Yes&Design та «Платформедіа». У межах консалтингової компанії Yes&Design Олександр Акименко займається менторством, фасилітаторством, проводить воркшопи про дизайн-мислення, про генерацію нових ідей та намагання різного роду команд і компаній створювати конкурентоздатні, прості та інноваційні продукти в Україні.

Він також є випускником програми «JSK Fellowship» в Стенфордському університеті та консультантом з впровадження інновацій та дизайн-мислення у бізнесі.

Директором магістерської програми MSc in Marketing Management Бізнес-школи УКУ став Ігор Блистів. Ігор є маркетинг-директором та директором з інновацій компанії «Кормотех». Має понад 18 років досвіду в маркетингу. Ігор є випускником програми Key Executive MBA у LvBS та Ефективне менторство через призму EQ-Boost.

Сьогодні Ігор управляє командою з понад 50 людей. Входить у стратегічну раду компанії «Кормотех». За час роботи в компанії розвинув відділ маркетингу та інновацій до рівня окремих підрозділів: управління брендами, інновації, трейд-маркетинг, аналітика, діджитал, робота з спеціалізованими клієнтами, дизайн. До сфер його компетенцій входить: стратегічний маркетинг, створення та управління портфелем брендів, пошук та створення ціннісної пропозиції, просування брендів на ринку України, ЄС та США.

Щирі вітання і до перемог!