Вчимося управляти інноваціями!

26 Чер 2013

Протягом чотирьох днів, 19-22 червня, учасники MS in Innovations and Entrepreneurship вивчали інноваційні процеси, і прослухали курс «Innovation Process Management» від провідних експертів Всеволода Онишкевича, директора з маркетингу компанії FieldView Solutions, та Андрія Ганкевича, керівника компанії Arivo Solutions . 

«Інновації – це не натхнення чи крута ідея, це важкий процес, – застерігає від надмірних мрій Всеволод Онишкевич. – Якими б речі не здавались сьогодні, пам’ятайте – у майбутньому вони будуть іншими. Ми не можемо стояти на місці, якщо хочемо розвиватися. Якщо не іти на ризик, то не можна стати візіонером».  

Експерти розповіли про типи інновацій, підходи до їх втілення у компаніях, а також про особливості формування команди, зокрема для стартапів.

Також разом з викладачами з фінансів Любомиром Тарновським і Тарасом Хомою учасники-інноватори мали нагоду підбити підсумки курсу. Своєрідним підсумком навчального року стали лекції Тараса Тима «Конкурентні стратегії», де учасники поділилися напрацюваннями щодо розробки стратегії власного стартапу та отримали консультацію і цінний feedback від викладача.

Цікавим та практичним був досвід на основі опрацьованого кейсу «Таємна Аптека. Інтерактивний музей». Учасники відвідали загадкову «Таємну аптеку» у Львові і познайомилися з її концепцією, діяльністю та планами на майбутнє. А 21 червня перед Олегом Никулишиним, генеральним директором групи компаній «Маркет Універсал ЛТД», і працівниками музею презентували свої напрацювання та ідеї щодо того, як покращити роботу проекту.

Також у рамках навчального модулю учасники Програми, на запрошення Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності (КСВ)», побували на дискусії як залучати працівників до корпоративного волонтерства і послухали про успішні практики з корпоративної соціальної відповідальності провідних компаній України.

Модуль закінчився розглядом фінансового бізнес-кейсу з паном Василем Калимоном, почесним професором Бізнес-школи імені Річарда Айві, Канада (The Richard Ivey School of Business).

Бажаємо нашим учасникам натхненних літніх канікул і плідної роботи над власними проектами!

Додамо, що набір на Програму з інновацій та підприємництва № 1 в Україні триває до 1 вересня 2013 року!

Деталі на сайті.