Випускники програми Key Executive MBA презентували підсумкові проекти

12 Чер 2013

Захист проектів є логічним підсумком навчання учасників на програмі Key Executive MBA та необхідною умовою для отримання диплому Львівської бізнес-школи УКУ.

Цьогоріч усі проекти випускників виявилися цікавими і дуже різними. У кожному учасники намагались використати знання з усіх курсів, які вони прослухали під час навчання у LvBS.

Один із проектів, який учаник МВА-програми успішно реалізував, – це спроба ввести емоційну складову у давно існуючий функціональний фарм-бізнес. Другий – стартап у агробізнесі, втілення якого почали. І третій проект – це стратегія виведення на ринок інноваційних продуктів у вже існуючому хлібо-пекарському бізнесі.

«Проекти, які розробляють та втілюють учасники МВА програми у процесі навчання, є для LvBS дуже важливими і цінними тому, що це не просто бізнес-плани. У них можна простежити, як саме змінювалася ідея та етапи її впровадження протягом навчання на програмі. Така тенденція простежується як у письмових роботах, так і у самому процесі реалізації, – коментує керівник Key Executive MBA LvBS Ярина Бойчук – Важливими є також управлінські висновки, на основі яких учасники приймають рішення у процесі реалізації проекту».

Нагадаємо, що уже цієї суботи, 15 червня відбудеться урочиста церемонія вручення дипломів випускникам програми Key Executive MBA. Спеціальним гостем урочистостей стане Євген Уткін, Президент «КМ Core», член ради директорів ВАТ «НІІМЕ і Мікрон» (Росія), член ради директорів компанії «Polyteda» (Канада). Він звернеться з промовою (commencement speech) до випускників та гостей LvBS.

{album_10}