Три найпоширеніші запитання про магістерські програми LvBS на Дні відкритих дверей УКУ

27 Кві 2018

Дізнайтеся, що найчастіше запитують у Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) про професійні навчальні програми магістерського рівня?

DVD

Менеджери двох магістерських програм LvBS – MA in Human Resources and Organization Development та MSc in Innovations and Entrepreneurship взяли участь у Дні відкритих дверей УКУ. Понад півсотні потенційних абітурієнтів ставили безліч запитань щодо програм. Ми обрали три найпоширеніших та найактуальніших з них, відповіді на які можуть стати цікавими й вам.

MA in Human Resources and Organization Development – єдина магістерська програма міжнародного рівня в Україні з управління персоналом та організаційного розвитку. На запитання відповідає менеджер програми Христина Дольна:

Чи потрібен мені досвід в управлінні персоналом, аби вчитися на цій програмі?
Щоб стати учасником програми необхідно мати досвід від 2 років у різних напрямках HR, а також дуже важливо працювати за спеціальністю, аби мати можливість та повноваження впроваджувати зміни чи нові процеси в компанії.

Наскільки прикладною є ця навчальна програма і знання, адаптовані до останніх HR-тенденцій?
Програма сформована таким чином, щоб учасники могли проаналізувати свою роботу та бізнес з висоти пташиного польоту (helicopter view). Структура та теми сформовані найкращим чином для повного розуміння та фокусування на стратегії, потребах бізнесу та фінансах. Ця програма зосереджується на тому, щоб розширювати можливості HR-фахівців через демонстрацію різноманітних стратегічних концепцій для розробки програми управління персоналом, щоб доповнити нею глобальні стратегічні ініціативи компанії. У нас – викладачі-практики та експерти з міжнародним досвідом.

DVD2

Чи плануєте ви відкривати магістерську програму для ейчарів у Києві?
Ні, більшість модульних занять надалі буде проводитись у Львові. Під час програми у нас є виїзні модулі в інші міста України, щоб пізнати та перейняти практики роботи в компаніях, які є успішними на ринку. Серед наших учасників є люди з Києва, Вінниці, Івано-Франківська, Дніпра. Ми також переконані, що навчання, яке віддалене від робочого місця, дозволяє ефективніше та повніше зануритись у атмосферу навчального процесу та більше пізнати нових людей та місце.

Дізнатися більше про навчання на програмі MA in Human Resources and Organization Development

Програма MSc in Innovations and Entrepreneurship –  єдина та унікальна програма магістерського рівня в Україні, яка надає системні бізнес-знання для створення власного бізнесу в технологічній або інноваційній сферах. Відповідає менеджер програми Олена Андрющенко:

DVD3

Яким чином відбувається навчання? Чи можливо поєднати його з роботою/вихованням дитини?
Навчання відбувається за зручною модульною системою. Модуль триває 4 дні на місяць – з середи до суботи з 10:00 до 18:00. Розклад модулів доступний на весь навчальний рік заздалегідь. До модуля надається список літератури, статей, завдань, які необхідно опрацювати самостійно для уникнення витрачання часу під час навчання на теорію та лекції. Отож, безпосередньо під час навчального модулю група працює з викладачем-практиком над власним проектом, реальними практичними кейсами компаній. Для закріплення матеріалу та оцінювання пройденого курсу учасники отримують домашнє завдання, яке також, фактично, є роботою над їхнім проектом та одним з кроків до створення власної справи та написання диплому. Таким чином, велика роль відводиться вашій власній мотивації до навчання та відповідальності.

LvBS розпочала співбесіди вступників на магістерські програми. Запрошуємо на зустріч!

Що потрібно для вступу? Диплом бакалавра з якої спеціальності підходить, коли відбуватимуться екзамени?
Спеціальність бакалаврського диплому не береться до уваги. Для вступу на програму необхідно скласти тестування з англійської мови та математики, а також пройти мотиваційну співбесіду. Якщо вступник має чинний сертифікат IELTS/TOEFL, що засвідчує рівень знання мови на рівні не нижчому, ніж B2, немає необхідності проходити тестування з англійської мови. Перший тур екзаменів відбуватиметься 18-20 липня.

Чи є можливість отримати знижку на навчання? Коли потрібно оплатити повну вартість?
Так, зареєструвавшись на сайті LvBS до 1 червня за цим посиланням, можна отримати знижку 8 тис. грн на оплату навчання на умовах «ранніх пташок». Оплату навчання можна розділити на частини і проводити трьома траншами на початку кожного семестру (вересень-лютий-вересень).

Якщо вас цікавить навчання на Програмі з інновацій та підприємництва, деталі тут

DVD6